ЪпсурТно: Ицо Хазарта и Гого Лозанов в Стани богат!

Ицо Хазарта и Георги Лозанов са ъпсурт-ната двойка в „Стани богат”

Класният ръководител на Ицо Хазарта е голямата изненада в студиото

Ъпсурт-на комбинация от участници ще има в новия епизод на „Стани богат”. На стола на богатството един до друг ще седнат човекът, който не признава цензура – Ицо Хазарта, и човекът, който следи за нея – Георги Лозанов.

Пред водещия Ники Кънчев изпълнителят на „Втора цедка” ще си спомни какъв ученик е бил в класическата гимназия, както и откъде идва репликата „немаш елементарно възпитание”. Голямата изненада в студиото обаче ще бъде появата на учителя му по химия и негов класен ръководител. Председателят на СЕМ също ще сподели любопитни моменти от своето детство, ще признае дали има любима песен на Ъпсурт, случва ли се самият той да ругае понякога и как колоритна личност като него се чувства в ролята на цензур.

Монти Пайтън, Астрид Линдгрен и Лорд Волдемор са само част от имената, които ще се опитат да затруднят тандема в благотворителната му игра за програмата „Стани шампион”.

Своето участие в новия епизод ще завършат и Захари Бахаров и отец Любомир Братоев. В името на децата спортни таланти в неравностойно положение двамата ще отговарят на въпроси, свързани с изпълнителя на Gangnam Style – корееца Сай, епитафията на известен учен и номинала на първата българска банкнота.

„Стани богат” – всеки понеделник от 20.00 ч. по Нова ТВ

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 4 март 2013 г.