Apple AirPods Pro (2-ро поколение): цена, дата на пускане и как да направите предварителна поръчка

Събитието „Far Out“ на Apple в сряда представи няколко устройства от текущата продуктова линия на Apple iPhone 14А Здравият Apple WatchИ Актуализирана версия на AirPods Pro. AirPods Pro от второ поколение ще бъдат пуснати на пазара на 23 септември за $249,99. АПредлага се за предварителна поръчка от петък, 9 септември. Apple ще продължи да продава AirPods от начално ниво на първоначалната им цена от $179; Изглежда обаче, че Apple прекратява производството на оригиналните AirPods Pro с пускането на модела от второ поколение.

Естетически не се е променило много от предишната итерация на AirPods Pro, като новият модел носи същата перлено бяла външност. Оригинален модел от 2019г. Шумоподтискащите слушалки също се запазват Apple представи съвместим с MagSafe калъф за зареждане миналата година. Но Apple направи някои интересни промени в хардуера, които правят AirPods Pro от второ поколение най-впечатляващите слушалки на компанията досега.

Започвайки с живота на батерията, Apple казва, че новите AirPods Pro ще поддържат до шест часа използване с шумопотискане или до допълнителни 30 с кутия за зареждане. Моделът от 2022 г. има надграден H2 чип, който позволява подобрен режим на адаптивна прозрачност, по-добро шумопотискане и контроли за плъзгане на дръжките за управление на възпроизвеждането. Новият калъф за зареждане Find My-Ready и слушалките на Apple са оборудвани с вградени високоговорители, които ви уведомяват къде се намират, ако ги изгубите.

Не получихме шанс да изпробваме новите AirPods Pro на Apple, но Вижте първите ни впечатления от новите слушалки тук.

Как да поръчате предварително AirPods Pro от второ поколение

AirPods Pro от второ поколение ще бъдат достъпни за предварителна поръчка от следващата седмица за $249,99. Оригиналните AirPods Pro бяха на цена от $249 при пускането на пазара, но сега са заменени от второ поколение на уебсайта на Apple. Други търговци на дребно обаче все още продават предишния модел за $179,99 Amazon, WalmartИ Най-добра покупка.

READ  САЩ изпращат два военни кораба през Тайванския пролив, първият транзит след пътуването на Пелоси

Ако обмисляте да надстроите до новите AirPods Pro преди официалното му пускане на 23 септември, можете Резервирайте директно от Apple Начало петък, 9 септември в 8 сутринта ET / 5 сутринта PT. В момента Apple е единственият търговец на дребно, който желае да отвори предварителни поръчки за новия чифт слушалки, но ще актуализираме тази публикация, ако Amazon, Best Buy или който и да е друг търговец започне да предлага слушалките преди датата на пускане на пазара.


AirPods Pro (второ поколение)

Най-новите AirPods Pro на Apple са след модела от последно поколение, но включват контроли с плъзгане и нов H2 чип, който позволява подобрено шумопотискане. Те идват с нов калъф за зареждане, който е водоустойчив и предлага поддръжка за здравата мрежа Find My на Apple.


Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.