Апартамент 404 продава био чушки – сезон 3 епизод 11

„Апартамент 404“ се превръща в „Консорциум 404“

Съквартирантите стартират нов бизнес с био чушки

След като Стоян разбира, че Велко е купил скъпи био домати, стремежът му към повишаване на стандарта на живот се разгръща в идея за нов бизнес – консервиране на био чушки. Всеки един от съквартирантите трябва да се включи активно в тази дейност и така те оформят „Консорциум 404“.

Бети получава мечтаната длъжност – мениджърка, а Ванеса пречупва достойнството и нежеланието си за работа в името на нова кола и ходене по магазините. Как стартират с новия си бизнес? Разберете в новия епизод на „Апартамент 404“.

Докато Стоян прави планове за новия си бизнес с био чушки, хазяинът Живко продължава да търси начини, за да достигне до сърцето на Бети и отива при ясновидката Сирма, която му дава вълшебен еликсир. Само три капки са достатъчни, за да накара Бети да се влюби в него. Плановете обаче се провалят, когато Велко изпива чая, предназначен за Бети.

Дали приятелството между Велко и Живко ще прерасне в любовна комедия, ще намери ли Стоян решение за развитието на бизнеса и ще получи ли най-накрая Методи слушалките си, разберете в новия епизод на „Апартамент 404“ първо във Vbox7.com.

Следете сериала във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 ноември 2017 г.