Апартамент 404 еп. 29 11.07.2017 – Рожден ден на Лили

Рожденият ден на Лили от „Апартамент 404“ вкарва съквартирантите в ново приключение

Неочаквани гости пристигат на партито и това няма да се хареса на съквартирантите

Организирането на перфектния рожден ден понякога се оказва нелесна задача. С този проблем ще се сблъскат съквартирантите от „Апартамент 404“, особено когато времето им за организация е ограничено, не са взели торта и в ролята на организатор се изявява Ванеса. Дали съквартирантите ще успеят да подготвят всичко за партито на съквартирантката си Лили? Разберете в най-новия епизод на уеб сериала.

Лили изживява тежко факта, че има рожден ден, а в комбинация с това, че нейният приятел Антон не се сеща да й честити празника, още повече я натъжава. За поведението на Антон, обаче си има причина. Той нарочно се опитва да заблуди Лили, че е забравил за рождения й ден, за да може вечерта с подготвено парти у дома тя да бъде още по-изненадана. Антон измисля и всевъзможни причини двамата да не се приберат у дома цял ден, за да могат съквартирантите да подготвят всичко на спокойствие. За съжаление не всичко протича така, както е планирано.

Дали Велко, Антон, Ванеса, Стоян и Методи ще успеят да изненадат приятно Лили или неочаквани гости ще развалят изненадата?

Коментари (0)

Публикувано в на 12 юли 2017 г.