Антония и Наско от „Женени от пръв поглед“ заедно ли са?

Антония и Наско от „Женени от пръв поглед” все още са заедно. Това става ясно от тяхно интервю в съботния брой на „Стандарт”.

Антония отрича слуховете, че държи изкъсо съпруга си.

„Аз не държа Наско изкъсо, напротив – допитвам се до него винаги и се старая да има диалог между нас, за да ни е пълноценна връзката. Трябва да вървим заедно ръка за ръка и това се стараем да правим”, казва дамата.

Атанас пък я допълва: „Ние сме в момент на опознаване. Нещата се случват бавно, но няма друг вариант в нашия случай. Разбираме се чудесно, всичко ни се получава, колкото и странно да звучи… Не съм изпитвал подобни чувства, защото не бях срещал подходящия човек.”

Двамата споделят и какви са искали да станат като малки. „Исках да стана лекарка, после обаче поисках да стана учителка и да съм покрай деца, защото много ги обичам. Това е мечтата ми и сега се боря за нея”, казва Антония.

Наско пък искал да стане футболист. „Но нещата се стекоха така, че вече е само мираж”, заявява той.

Антония споделя, че готви с много желание и любов и че нещата се получават добре. „Обичам да готвя картофен огретен, руло Стефани, пиле мексикана, баница и много други неща, а сега най-хубавото е, че Наско ми помага”, казва жената. Наско пък допълва, че умее да прави яйца на очи.

Съпругът си спомня и за помощта, която е оказал на жителите в Мизия след наводнението там. „Когато се случи нещастието в Мизия, знаех, че на всяка цена трябва да помогна на хората… Вие видяхте какво беше посрещането, когато отидохме отново след месеци. Видя се и безхаберието на държавата към нуждаещите се хора. Моите впечатления от този период са, че независимо дали държавата ти обръща гръб и не протяга ръце, се намират добри хора, които да го направят”, заявява Наско.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2015 г.