Антонина – поп-фолк певица пуска брадица /снимка, видео, текст/

Даже Лейди Гага ще завиди на смелия мустак!

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=PsmK1S0kQ_I

Антонина за пореден път провокира меломаните чрез новия си проект „Мъжки работи”. Ефектното видео към песента се върти в ефира на Фен ТВ.

Парчето се явява като логично продължение на хита „Шматка”, в който изпълнителката на Diapason Records възпя златотърсачките в България,  а някои известни дами се припознаха в текста и това стана повод за доста дискусии.

„Целта на предишната ми песен беше да покажа, че има много момичета, които търсят лесния живот. Чрез „Мъжки работи”  обаче реших да насоча вниманието към другия тип жени – тези, които са умни, красиви, работят, изкарват парите си сами и са господари на собствения си живот.”, обясни чаровната брюнетка, докато чоплеше гъстата си брада.

За актуалния си проект Антонина отново се довери на екипа, създал „Шматка” – композитора Дидо Калпаков и текстописеца Росен Димитров. Този път обаче парчето има доста различно звучене – представлява смесица от модерен фолк и кънтри. Стиховете, както при предишните й няколко песни, провокират доста размисли и самата изпълнителка се надява този път в текста да се припознаят влиятелните и силните дами.

Клипът, режисиран от топфотографа Момчил Христов, със сигурност също ще предизвика доста асоциации. Екипът признава, че е вдъхновен от бестселъра „Петдесет нюанса сиво”. В лентата Антонина играе ролята на доминиращата жена. „,Нямам брада и мустак – вадя дълъг крак’ – това се пее и идеята е, че всяка жена може да се справи с „мъжките работи” не по-лошо от господата.”, пояснява атрактивната фолкдива с рунтаво мъжко окосмяване. „Основавайки се на това, направихме видео, в което ще можете да ме видите в доста различна светлина!”, каза още тя.

Естествено, длъжни сме да подчертаем, че брадата на Антонина не е истинска, въпреки че много й отива.

Текст на „Мъжки работи“:

Пия наравно с теб – нещо против?
Карам така добре, както готвя
И задминавам те, ти се моташ
Размърдай се!

Мъжките работи всички мога!
Роклята махам си и те почвам!
Както красива съм, ставам лоша!
Айде, сваляй ме!

Нямам брада и мустак, вадя дълъг крак
Но в мъжки неща много съм добра
Не, не ме лигави и не ща пари
Как се сваля нещо като мен кажи!

Мачкам наравно с теб, нещо против?
Виж, че оправям се както мога
И задминавам те, ти се моташ
Размърдай се!

Мъжките работи всички мога!
Роклята махам си и те почвам!
Както красива съм, ставам лоша!

Нямам брада и мустак, вадя дълъг крак
Но в мъжки неща много съм добра
Не, не ме лигави и не ща пари
Как се сваля нещо като мен кажи!

Коментари (1)

Публикувано в на 27 октомври 2012 г.