Антонина – Питай Бог MP3 и видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=64CG2nQeY-U

Потърси MP3

Емоционалната изповед е в основата на актуалния проект на Антонина. Песента е със заглавие „Питай Бог“, а феновете вече могат да гледат клипа в официалния канал на продуцентска компания „Като Едно“.

Този проект на Антонина е изключително различен в кариерата на изпълнителката. В последните години Антонина представяше проекти, силно насочени към социални феномени в обществото ни. Чувствителните VIP-ове се идентифицираха с образите от клиповете й, а пиперливата сатира, с която Антонина предизвикваше феновете, се превърна в нейна запазена марка.

Сега Кралицата на провокацията представя друга част от артистичния си и музикален потенциал. Не по-малко дръзка и провокативна е и в „Питай Бог“ . Но тук цялостната концепция е различна.

„Търся такава песен много отдавна. Когато Мартин Биолчев ми пусна демото, се влюбих в песента. Започнах да работя веднага по нея, но беше трудно. Исках да кажа много лични неща, натрупали се през годините. „Питай Бог“ е много лична песен за мен, защото за първи път си позволявам да говоря за огорченията в живота ми. За това, как силно ме е боляло от предателствата. За това, колко много хора съм наричала свои „приятели“…, но всъщност съм получавала само злоба и омраза. Беше трудно, защото публиката не ме е виждала в такава светлина.“

И наистина „Питай Бог“ е проект, който изненада поп-фолк аудиторията. На първо място с много различното си звучене и, разбира се, с откровената лирика, дело на Мушмула Петрова. Заедно с продуцентите си Антонина ще развие тази част от сценичния си образ и в предстоящия музикален сезон ще представи няколко музикални проекта.

„Това е част от мен, за която искам да пея. Благодаря на целия екип, който стои зад гърба ми и ми позволява във всяка песен да бъда себе си. Без да се съобразявам с пазара, с това кой какво кога пуска и т.н. Неща, на които колегите ми робуват! Това пречи да бъдем артисти и да сме откровени със себе си и публиката.“

Коментари (0)

Публикувано в на 2 ноември 2017 г.