Антон Радичев – хахав военен в сериала „Етажна собственост“

Без красиви манекенки в новия сериал „Етажна собственост”

Новият сериал на Нова ТВ „Етажна собственост” ще остане без манекенки и фотомодели – това разкри в сутрешния блок „Здравей, България” продуцентът на сериала Краси Ванков. „Напоследък стана модерно в сериалите и филмите да участват засукани красавици – манекенки, модели и фолк певици. Вероятно за някои специфични тематики биха могли да свършат работа, но се оказа, че при нас нямаме място за такива, защото да правиш комедия е много сложно нещо. Ние ще залагаме само на актьорската игра” – категоричен бе Ванков от „Идалго продакшънс”.

Другото, на което залага „Етажна собственост” е актуалност. „Ще се постараем да има колкото се може повече актуални събития, които са се случили в България буквално преди седмици. Те ще влизат в сценария като реплики и коментари на героите от сериала.” – обеща продуцентът.

В „Здравей, България” вече стана ясен и един от основните образи на сериала – Военният Джамбазов, изигран от Антон Радичев. Героят му е бивш военен – млад пенсионер с неприкрита носталгия към отминалите соц-времена, който във всичко подозира конспирация и има комични фикс идеи за спасяването на блока от всякакви бедствия.

„Прочел съм сценария само за първите два епизода” – заяви актьорът и разказа, че бил доизмислил доста детайли в образа си. „Много ми харесва, че с авторите на сценария се разбираме прекрасно. Главен сценарист е Иван Ангелов. Аз от 37 години съм в Народния театър и знам колко ревниви са драматурзите към своя текст – искат той да звучи точно така, както са го написали. В екипа на „Етажна собственост” има много млади хора, с които прекрасно се напаснахме, имам възможност да импровизирам в стила на авторите. Срещаме се преди да се заемат с писането на всеки следващ сценарий и обсъждаме идеите, които имат и сценаристите и актьорите. Така нещата се получават много по-добре.” – категоричен бе Антон Радичев.

Снимките на сериала „Етажна собственост” започват в петък, а първия епизод зрителите ще могат да гледат още в края на септември.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 септември 2011 г.