Антон Хекимян показва майка и баща

„Антон Хекимян е не само сред емблемите на bTV, но и сред най-обичаните от зрителите телевизионни журналисти. От него буквално струи доброта и това няма как да не се оцени от хората – пишат от в-к „Всичко за семейството” и допълват – такъв е и при лична среща, без значение дали се познавате от час, или от години. Облъчва с позитивизма си и няма как да не му се усмихваш в отговор.”

В телевизията попада още на 20 години, започвайки като стажант в сутрешния блок на bTV – “Оттогава съм там – първо като репортер и сега като водещ. Нищо не знаех, но започнах. Може би плахо в началото, грешал съм, но трупането на време, трупа и опит. Щастлив съм 13 години по-късно да мога да кажа, че запазих същата тази душа и настройка в началото – искам да знам и да уча” – казва Хекимян.

Дълги години в ефира на bTV, водещият на „Тази сутрин” продължава да печели доверието на зрителите – „Дано да е така. Смятам, че съм искрен човек. В повечето ситуации каквото ми е на сърцето – това ми е на лицето. Ако не вярвам на някого, си личи. Ако съм гневен – също” – казва с усмивка той. „Лупата на телевизията изкривява и показва най-малкото вълнение, емоция и жест. И увеличава с голяма сила дори вътрешния ти свят. Ако излъчваш недобронамереност, това се увеличава многократно. Ако си честен – също. Всичко е енергия, която се разменя, но и се трупа с годините. Същото е и с доверието.”

Относно работата си в предаването, Хекимян споделя, че в една гръмогласна среда, каквато е медийната, има неща, които трябва да бъдат казани, за да бъдат чути, да служат за предупреждение. „Но това не трябва да става със сила. Много е важно да съхраним нормалността. Излишната емоция създава усещане за фалш и кич”– допълва той.

Прочетете цялата информация в bTV.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 май 2017 г.