Антоанета Илиева бос в Канал 3, бие шута на Би Ти Ви

Лицето на bTV Антоанета Илиева е новото лице на спорта в Канал 3. Журналистката, която в продължение на 15 години водеше спортните емисии на bTV, избра Телевизията на народа за следваща стъпка в своята кариера. Освен лице на спортните новини на Канал 3, Антоанета Илиева ще бъде и шеф на спортната редакция на телевизията.

Антоанета Илиева е част от bTV още от създаването на телевизията. Тя е и редактор на първата спортна емисия на частната телевизия на 18 ноември 2000-та година. „Избрах Канал 3, защото виждам възможност за ново развитие – да предам своя опит и едновременно с това да продължа да правя любимите си репортажи и филми за звездите на българския спорт“, каза Илиева за сайта kanal3.bg.

„Ценим високо професионалните качества на Антоанета Илиева и сме щастливи, че тя прие поканата ни да бъде част от екипа на Канал 3. Тони е журналист с много сериозен опит и факта, че оценява развитието на медията ни и иска да бъде част от следващите ни нови проекти е доказателство за качеството и стойността на нашата работа. Очаквайте още изненади в нашия ефир“, заяви програмният директор Ива Стоянова.

„Познавам Тони Илиева от много години и съм щастлива, че толкова разпознаваемо лице за спортната журналистика се присъединява към екипа на Канал 3. Със сигурност нейното присъствие в отбора ще е положителен сигнал и към нашите зрители, а репортажите на Тони ще обогатят всекидневната ни, едночасова спортна програма – „Спорт в обектива“, коментира Миляна Велева, директор „Новини и актуални предавания“ на Канал 3.

Инфо: Агенция Стандарт нюз

Коментари (1)

Публикувано в на 26 януари 2016 г.