Анонси за филми и сериали по GTV, 27 октомври – 2 ноември

ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ВИЛХЕЛМ ТЕЛ
Оригинално заглавие: Dragonheart: A new beginning
Дата на излъчване: 27-ми октомври, понеделник, 20:00 часа
Повторение: 27-ми октомври, понеделник, 01:00 часа
Приключенски, САЩ/Франция/Великобритания, 1986 г.
Режисьор: Джордж Михалка
Участват: Уил Луман, Джереми Клуд, Дейвид Бари Грей и др.

Вилхелм Тел притежава невероятно умение при боравенето с арбалет. Той, заедно с трима негови приятели, ще се впуснат в опасно приключение, за да спасят сина на Вилхелм Тел от плен.

Четиримата ще се превърнат в легенди навсякъде, откъдето минат, но ще трябва да приложат всичките си умения, ако искат да надвият своите врагове!

ДИАМАНТЪТ НА ДЖЕРУ
Оригинално заглавие: Diamond of Jeru
Дата на излъчване: 28-ми октомври, вторник, 20:00 часа
Повторение: 28-ми октомври, вторник, 01:00 часа
Приключенски, САЩ/Австралия, 2001 г.
Режисьор: Иън Бари и Дик Лоури
Участват: Били Зейн, Парис Джеферсън, Кейт Карадайн, Джаксън Рейн и др.

Филмът е адаптиран от едноименната книга на Луи Л’амур и е с участието на Били Зейн („Титаник”). В опит да разнообразят скучния си брак, двама съпрузи тръгват на пътешествие в Борнео. Двамата наемат лодкар (Били Зейн), който да им е водач по река в Борнео, която дори не присъства на картата.

Освен силни усещания, двамата съпрузи търсят и митични диаманти. Лодкарят обаче има други планове – той се интересува най-вече от всички жени, които се качат на лодката му…

Жаждата за приключения обаче отвежда цялата група в търсене на местен вожд – Джеру – който притежава рядък и много ценен диамант…

ПОХИТИТЕЛИТЕ НА ИЗЧЕЗНАЛИЯ ГРАД
Оригинално заглавие: Lost city raiders
Дата на излъчване: 29-и октомври, сряда, 20:00 часа
Повторение: 29-и октомври, сряда, 01:00 часа
Приключенски, Германия, 2008 г.
Режисьор: Жан де Сегоня
Участват: Джеймс Бролин, Иън Зомерхалдер, Бетина Цимерман, Джейми Томас Кинг и др.

В близкото бъдеще нивата на океаните драстично се покачват и наводняват голяма част от континентите. Човечеството е почти изтребено, а последните оцелели се спасяват всеки, както може. Богатите живеят в специално пригодени градове, които могат да устоят на наводненията. Бедните пък са оставени на произвола на съдбата. Има обаче и трета група, която се е специализирала в оцеляването и проникването в наводнените градове.

След една изненадваща заповед на Ватикана цялата надежда на човечеството се оказва в ръцете именно на хората от третата група – които, освен оставени скъпоценности, ще трябва да търсят в наводнението градове и нещо много по-ценно!

ЗВЯРЪТ В МЕН
Оригинално заглавие: Nature of the beast
Дата на излъчване: 30-и октомври, четвъртък, 20:00 часа
Повторение: 30-и октомври, четвъртък, 01:00 часа
Черна комедия, САЩ, 2008 г.
Режисьор: Родмън Флендър
Участват: Отъм Рийсър, Еди Кей Томас, Ерик Мабиус и др.

За никого не е тайна, че всяка връзка си има своите проблеми. Точно такъв е случаят с Джулия и Рич, които са лудо влюбени един в друг и се обичат повече от всичко. Но дори тяхната почти перфектна връзка не е безоблачна. Проблемът им обаче е по-сериозен, отколкото на обикновените хора – и той е, че при всяко пълнолуние Рич се превръща в истински върколак!

На всичкото отгоре всички са под пълна пара, защото датата на насрочената сватба наближава, а организацията й много изостава. Лошото за всички е, че след като Рич се превърне във върколак, той напълно загубва контрол върху себе си… и му е все едно кого ще изяде, стига да изяде някого! Дали това няма да хвърли сянка върху дългоочакваната сватба?

МЛАДИЯТ ХЕРКУЛЕС
Оригинално заглавие: Young Hercules
Дата на излъчване: 31-ви октомври, петък, от 20:00 часа
Повторение: 1-ви ноември, събота, 11:30 часа
Приключенски екшън, САЩ, 1998 г.
Режисьор: Ти Джей Скот
Участват: Иън Боен, Дийн О’Горман, Крис Конрад и др.

„Младият Херкулес” е предисторията на популярния сериал „Херкулес”. Във филма, митологичният герой е все още млад и повече от всичко иска да впечатли своя баща – върховния бог Зевс.

Херкулес все още не се е превърнал в легенда и не е осъзнал какъв е пълният потенциал на неговите възможности. Негов враг е не кой да е, а самият бог на войната Арес, който вижда в младия Херкулес заплаха за себе си.

Херкулес ще премине през много изпитания и ще се изправи срещу почти невъзможни за преодоляване препятствия. Оцелявайки и побеждавайки, той ще се превърне в легендарния герой, който е познат на всички по света!

ПЪТУВАНЕ ДО ЦЕНТЪРА НА ЗЕМЯТА
Оригинално заглавие: Journey to the centрre of the world
Дата на излъчване: 1-ви ноември, събота, 18:00 часа
Повторение: 2-ри ноември, неделя, 11:30 часа
Приключенски, САЩ, 2008 г.
Режисьор: Ти Джей Скот
Участват: Рики Шрьодер, Питър Фонда, Виктория Прат и др.

Известният антрополог Джонатан Брок (отличеният със „Златен глобус” Рики Шрьодер) приема предложението на богатата Марта Денисон (Виктория Прат) да събере екип със специална мисия – намирането на изчезналия преди 4 години по време на експедиция нейн съпруг. Следите му се губят след влизането в тайнствен проход някъде из Аляска – за който се носи легендата, че води чак до центъра на Земята!

Екипът намира прохода и поема към неизвестното. Скоро обаче всички разбират, че мисията им ще е много по-трудна от очакваното. Експедицията се оказва в нов и по-различен свят – който е колкото сходен с нашия, толкова и различен. А опасностите – познати и непознати – дебнат зад всеки ъгъл!

Филмът е създаден по едноименния роман на Жул Верн.

ХЕРКУЛЕС И АМАЗОНКИТЕ
Оригинално заглавие: Hercules and the amazon women
Дата на излъчване: 2-ри ноември, неделя, 18:00 часа
Приключенски, САЩ, 1994 г.
Режисьор: Бил Нортън
Участват: Кевин Сорбо, Антъни Куин, Рома Дауни, Майкъл Хърст и др.

Херкулес помага на своя най-добър приятел Йолъс в подготовката на дългоочакваната му сватба. Въпреки това двамата решават да прекъснат за малко организацията, за да помогнат на жителите на село, което е тероризирано от непознати до момента чудовища.
Двамата са убедени, че задачата им ще е лесна и те бързо ще се върнат към организацията на празничното събитие. Реалността обаче е по-различна, след като „чудовищата” се оказват амазонки – едни от най-смъртоносните войни в света – които освен това са контролирани от Хера!

Сериали:
ПОНЕДЕЛНИК:
МИСТЪР БИЙН
Оригинално заглавие: Mr. Bean
Дата на излъчване: 27-ми октомври, понеделник, 19:00 часа
Повторение: 28-ми октомври, вторник, от 13:00 часа

Мистър Бийн не само закъснява за важен изпит, а на всичкото отгоре открива, че е учил за друг предмет. След това той отива на плаж и прави опит да си сложи банския без изобщо да се съблича. За капак Бийн се оказва в църква и трябва да изтърпи много досадна служба… без да заспи!

ВТОРНИК:
РУСАЛКИ
Оригинално заглавие: H2O: Just add water
Дата на излъчване: 28-ми октомври, вторник, 12:30 часа
Повторение: 29-и октомври, сряда, 12:00 часа

Ема, Клио и Рики се включват в конкурс за кратък филм. Темата е за героите и техните специални способности. Рики има страхотна идея – да използва своите умения и да заснеме страхотни подводни кадри за живота на акулите. Зейн и Люис също снимат филм… но за зла беда се оказват точно там, където са и акулите!

СРЯДА:
АЛФ
Оригинално заглавие: ALF
Дата на излъчване: 29-и октомври, сряда, 11:30 часа
Повторение: 30-и октомври, четвъртък, 11:00 часа

Видимо незапознат с реда на провеждане на земните дела, АЛФ решава да позвъни по телефона на президента на САЩ, за да сподели с него своите опасения отностно разпространението на ядрените оръжия…

ЧЕТВЪРТЪК:
ХЕРКУЛЕС
Оригинално заглавие: Hercules: The legendary journeys
Дата на излъчване: 30-и октомври, четвъртък, 06:00 часа
Повторение: 30-и октомври, четвъртък, 14:00 часа

Пътищата на Херкулес и Зина се пресичат – но като врагове! Принцесата войн вижда в Херкулес единствения човек, който може да я спре да превземе всички познати земи. Тя прави опит да настрои Йолъс срещу Херкулес, но дали планът й ще успее?

ПЕТЪК:
РИЙБА
Оригинално заглавие: Reba
Дата на излъчване: 31-ви октомври, петък, 10:30 часа

Рийба разрешава на Кийра да покани приятеля си вкъщи, но с изричното условие да не остават сами в стаята на Кийра. Джейк пък излъгва Рийба, че сестра му е направила точно това! През това време Ван си има други проблеми – защото Шайен решава да направи изцяло нова украса на апартамента му в Денвър!

СЪБОТА:
ВНИМАВАЙ КАКВО ГОВОРИШ!
Оригинално заглавие: Mind you language!
Дата на излъчване: 1-ви ноември, събота, 14:00 часа

Сякаш проблемите на учителя Джеръми Браун не са достатъчни и в този вариант на класа, а на всичкото отгоре Даниел води и нов „ученик” – едно бебе, с което Браун ще трябва по някакъв начин да се справи… без да полудее!

НЕДЕЛЯ:
ФЛАШ ГОРДЪН
Оригинално заглавие: Flash Gordon
Дата на излъчване: 2-ри октомври, неделя, 07:30 часа
Повторение: 2-ри октомври, неделя, 16:00 часа

Принц Барин от Верданите се съгласява да се ожени за дъщерята на Минг, но той не се интересува много от това събитие. В действителност императорът е силно притеснен от предсказание, според което съвсем скоро той ще бъде свален от власт!

Коментари (2)

Публикувано в на 18 октомври 2008 г.