Анонси на филми и сериали по Fox Life & Fox Crime, 18 – 24 август


Fox Life:
Отвъд вълната
Beyond the Break
Сериал, 6 еп.
Сряда (20 август) – 22.00 ч., повторение в четвъртък – 17.00 ч. и в неделя от 14.00 ч.

На фона на безоблачното небе на „Отвъд вълната”, отношенията между главните герои не се развиват никак безоблачно. Тъй като Маркъс е на път за Ирак, Бърди наблюдава как животът й се разпада и тя не може да направи нищо по въпроса. Маркъс обаче задава най-важния въпрос и Бърди е поставена пред дилемата дали трябва или не да се омъжи за него. Междувременно „планът” на Кай да разреши проблемите си с помощта на болкоуспокояващи се проваля. Единственият начин, по който тя смята, че ще успее да се справи, е да признае истината на Лейси. Оказва се обаче, че зависимостта й към хапчетата е по-силна от нея и Кай продължава да ги взима. Лейси се възстановява бързо от контузията си и решава, че трябва отново да започне да сърфира.

еЛ връзки
The L Word
Сериал, 6 еп.
четвъртък (14 август) – 22.00 ч., повторение в петък – 17.00 ч. и в събота от 20.00 ч.

Интригите в любовните и приятелски отношения между героите в сериала по Фокс лайф „еЛ връзки” се заплитат и в този епизод на скандалния сериал. Проблемите в отношенията между Тим и Джени се задълбочават и той е сериозно разтревожен след като се прибира и не я открива вкъщи. Бет пътува до Ню Йорк за откриването на изложба и нейната връзка с Тина отново е поставена на изпитание. Обратно в Лос Анжелес, гаджето на донора на сперма открива бременната Тина и започва да я тормози.

Приключението Посейдон
Петък, 22. 08.2008, от 21 часа; повторение в събота от 16 ч.
Приключенски, САЩ, 2005
Режисьор: Джон Пъч
В ролите: Адам Болдуин, Стив Гутенберг, Браян Браун

Пътнически кораб е нападнат от терористи по време туристически круиз в океана. В следствие на нападението корабът потъва, а всичко се случва на връх Нова година. Група оцелели, предвождани от свещеник и охранител ще се опитат да спасят хората от бедствието и терористите.

Смотаняци 1
Събота, 23.08.08, от 22 часа; повторение в неделя от 16 ч.
Комедия, САЩ 1991 г
Режисьор: Джим Ейбръхамс
В ролите: Чарли Шийн, Джон Крайър, Лойд Бриджис, Бил Бътлър, , Лойд Бриджес, Валерия Голино, Джанет Грахъм (І), Джим Абрахамс, Кевин Дън , Кристи Суонсън, Кари Елуис

Екипът, създал „Голият пищов“, представя още една невероятна пародия, този път в духа на друг култов филм – „Топ Гън“. Чарли Шийн играе ролята на Топър Харли – безумно смел пилот, който трябва да докаже, че по нищо не отстъпва нито на баща си, нито на своя колега Кент Грегъри (Кари Елуис). Създателите на СМОТАНЯЦИ умело пародират филми като „Тануващият с вълци“, „9 1/2 седмици“, „Бейкър Бойс“ и „Отнесени от вихъра“ и стрелите на тяхната ирония попадат право в целта. Резултатът: най-неистово смешният филм, който някога сте гледали!

Смотаняци II
Неделя, 24.08.08, от 22 часа; повторение в понеделник от 16 ч.
Комедия; САЩ, 1993
Режисьор: Джим Ейбръхамс
Участват: Мартин Шийн , Бренда Бейк, Шаун Тоуб, Шон Тоуб, Ричард Крена, Мигел Ферер, Лойд Бриджис, Роуан Аткинсън, Джим Абрахамс

Щура комедия! В началото на втората част на знаменитата пародия, Топър Харли (Чарли Шийн) е намерил покой в отдалечен манастир. От ЦРУ му предлагат да ръководи спасителна мисия в Ирак. Нейната цел е строго секретна: трябва да се спаси спасителен отряд, изпратен за спасяването на друг спасителен отряд…, който пък е отишъл да спасява заложници, останали в плен след операция „Пустинна буря“. От толкова много спасявания следва една невероятна закачка с клишета от прочути екшъни като „Рамбо“, „Робокоп“, „Терминатор 2“, „Командо“ и куп други.

Fox Crime:
Възкръсналите
The Resurrected
Сряда (20 август) – 21.00 ч., повторение в четвъртък – 16.00 ч. и събота – 23.00 ч.
САЩ, 1992 г.
Режисьор: Дан О`Банън
В ролите: Джон Джери, Джейн Сибът, Крис Сарандън, Лори Бриско, Робърт Романос

Базиран на романа на Х. П. Ловъркрафт, този филм е изпълнен с мистерии и страхове, свързани с отвъдния свят. Главната героиня е притеснена от подозрителните действия на съпруга си – инженер-химик. Той започва да получава съмнителни доставки, в които сякаш има … човешки останки и често се усамотява в отдалечена хижа, собствност на семейството му от години. Съпругата наема частен детектив, който да разследва странностите и така разбира, че мъжът й извършва експерименти, свързани с възкресяването и вечния живот.

Линейката
The Ambulance
Четвъртък (21 август) – 21.00ч, повторение в петък – 16.00 ч. и неделя – 23.00 ч.
САЩ, 1990 г.
Режисьор: Лари Коен
В ролите: Ерик Робъртс, Джеймс Ърл Джоунс, Ред Бътънс, Джани Търнър

Джош Бейкър среща една много специална жена – Шерил, из улиците на Ню Йорк. Познанството им обаче е кратко, след акто тя изведнъж припада и е откарана от линейка. Когато Джош иска да я посети в болницата, изглежда сякаш тя изобщо не е била приемана там. Озадачен, той се опитва да се свърже със съквартирантката на Шерил, но и тя изчезва след като се е качила в същата линейка. Сега зависи само от Джош да разреши мистериата, която стои зад това тайнствено превозно средство.

Гангстерска война
Underbelly
Петък (22 август) – 21.00 ч., повторение в събота – 18.00 ч. и понеделник – 16.00 ч.

Сред нарастващото обществено недоволство, полицията се оказва принудена да сформира нови специални части, които да се борят с гангстерската война – Таскфорс Пурана. Детективите от Пурана обаче са бесни, защото откриват, че са подведени от собствените им колеги – оказва се, че полицейска корупция отклонява от правилния път разследванията им.

Проблемите на пресътниците са не по-малки. Лихварят-акула Марио Кондело се сблъсква със собствената си финансова криза, която се опитва да разреши с брутални действия. Смъртните врагове Карл Уилямс и Джейсън Моран се оказват сериозно застрашени – всеки един от тях се е зарекъл да убие други. Кой ще успее ще разберете само ако гледате поредния епизод на „Гангстерска война” по Фокс Крайм.

Бягство от затвора
Понеделник (18.08.2008) – 22.00 ч., повторение вторник – 17.00 ч. и неделя – 11.00 ч.

Проблемите на героите в и извън затвора Фокс ривър продължават и в този епизод от сериала по Фокс Крайм. Агентите Келерман и Хейл за пореден път доказват, че в тази поредица реалността често е различна от общоприетото и осъдените са „добрите”, а преследващите ги „лошите”. Този път агентите изнудват директора на затвора Уордън Поуп. Обстоятелствата в плана на Майкъл отново се променят и той разбира, че може да излезе от затвора по-рано, отколкото е очаквал. Отвъд решетките, Вероника осъзнава, че трябва да е по-внимателна на кого се доверява, защото тези, които смята за свои приятели, всъщност може да се окажат нейни врагове.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 август 2008 г.