Ани Цолова обича нестандартния си мъж в „Търси се…“

Семейството на Ани Цолова разкрива личния й свят в „Търси се”, тази събота по btv

Водещата на „Тази сутринАни Цолова ще бъде гост тази събота, 16 октомври, в предаването „Търси се”, от 11 часа, по bTV. За първи път зрителите ще разберат подробности за нейния личен свят и ще я видят през очите на нейното семейството и любимите й приятели.

Хората, които ще изненадат Ани в студиото ще бъдат толкова много, че студиото ще се окаже тясно за всички тях. Първи ще изненадат Ани най-добрите й приятелки от медията – журналистките Миролюба Бенатова, Дарина Сарелска и Десислава Стоянова. Сред приятелите-изненада за Ани ще бъдат и колегите й от Канал 3, където тя започва журналистическата си кариера.

Изключително емоционална ще бъде срещата на водещата със съпруга й Васил Мичев, който дава първото си интервю именно за „Търси се”.

„Първо я харесах като жена, а след това видях душата й. С нея сме тотално различни и непрекъснато сме в бесни спорове. Тя е безумно романтична, а аз мразя романтиката. Само веднъж й подарих едно цвете”, откровено разказва Васил, който работи като оператор в bTV.

„Връзката ни мина през много препятствия. Вече 10 години сме заедно и аз обичам този мъж именно защото е нестандартен и неподправен”, емоционално разкрива Ани. За първи път тя ще говори за отношенията й с дъщерята на съпруга й от първия брак, която живее в Америка. И за още един член на семейството ще стане дума – това разбира се е синът на Ани, Калоян, който изневиделица ще се появи в студиото „Търси се”.

Първото си интервю за Ани ще даде и нейният брат – Стоян, с когото заедно работят в екипа на bTV. „Тя беше доста строга сестра, обичаше да командва. В училище беше отличничка и отряден председател. Прекалено много се тревожи за близките си”, разказва Стоян.

Ани ще си спомни и за загубата на баща си. „Липсваше ми най-много на сватбата. И сега често си мисля, колко щеше да е щастлив да види внука си”, емоционално ще признае водещата.

Какви предизвикателства бяха отправени към Ани, справи ли се тя с тях и какво още се случи в студиото на предаването зрителите ще видят тази събота от 11 часа в ефира на bTV.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.