Ани Цолова и Ани Салич близначки очиларки – снимка

Ани Цолова и Ани Салич са досущ като близначки, констатираха редовни зрители на Нова тв. Двете топзвезди на медията от няколко седмици имат абсолютно еднакъв имидж и се появяват в ефир с тоалети в светли цветове, прибрани коси и огромни диоптрични очила. За капак нямат почти никакъв грим и са съвсем семпли.

Почти еднаквата им визия стана повод стилистите на Нова тв да бъдат разкритикувани от аудиторията, въпреки че на мнозинството от зрителите приликата на Анитата им се видя доста комична.

“Не можеш да разбереш сутрешния блок ли гледаш или новините. Едни и същи жени, с едно и също излъчване. Да не говорим, че Виктор Николаев и Ники Дойнов са с едни и същи прически. Нещо им куца в тази телевизия и явно всичко се прави на конвейер”, гласят някои от зрителските коментари.

Други пък обсъждат надълго и нашироко факта, че Ани Цолова най-после се престраши да сложи очила. Екранната половинка на Виктор Николаев в “Здравей, България” от години има проблем със зрението и сериозни диоптри. Въпреки това се срамува да се показва с очила в ефир и носи лещи, с които се измъчва, защото не вижда така добре и нерядко не успява да прочете правилно новините или аутокюто. Отскоро обаче зрението й отслабнало още повече и не можела да разчита само на невидимите стъкълца. Затова започнала да носи очила първо в ежедневието си, а сега се престрашава да ги слага и на екран, тъй като в момента този аксесоар е много модерен. Същото важи и за Ани Салич, която е по-възрастна от 40-годишната Цолова и има по-проблемно зрение.

Новинарката продължавала да качва диоптрите на очите си и вече съвсем недовижда, алармират колегите й от Нова телевизия. Водещата преди също носеше лещи, с които често дори не можеше да чете аутокюто на новините и правеше лапсуси в ефир, но напоследък е почти винаги с очилата.

“Тя още като дойде, си призна, че понякога съвсем недовижда и буквите трябва да са й двойно по-големи, за да ги различава. Обясни, че зрението й се влошавало, когато е подложена на стрес, и затова преди да започне емисията, релаксира в гримьорната си и гледа да не се напряга”, казват хора от техническия екип на Нова тв.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2015 г.