Ани Салич от bTV: Големите пари си остават в монополите!

Водещата разконспирира олигарсите и съжалява, че водила протест само наум!

Ани Салич разкрива пред „24 часа“ как върви животът със счупен крак, далеч от обективите и прожекторите. „Извън болките не мога да кажа, че ми е неприятно да си имам моето време за дълги разговори по телефона, за вино с мъжа ми вечер или за карти с приятели. Определено ми е дошло времето да си оставам вечер повече у дома. Дано и работата ми да го позволи.“.

Дали водещата желае да се оттегли от напрегнатата централна емисия на bTV? Надали, ако съдим по категоричната й гражданска позиция! Вижте какво смята популярната ТВ звезда за протестите, свалили правителството.

„Достатъчно са ми големи сметките и за ток, и за газ, за да ме карат да се чувствам виновна, че съм протестирала само наум. Сега пък ми е смешно, че ме успиват с обещанието да намалят парното с цели 5 процента, и то точно през пролетта, за тока да не говорим – цели 6 процента.

Питам се отново и отново през последните десетина години без значение кой е на власт – колко ли ще олекне на джоба на възрастната ми майчица с пенсията от 175 лева? Дали ще може да си плаща вече лекарствата и тока, или ще трябва да си продава ордените на труда, които е заслужила за 40 години всеотдаен труд на едно място?“.

Без да обсъждаме собствеността на bTV Media Group, ето къде Ани Салич намира основния проблем на държавата – „Големите пари си остават в монополите и десетина най-богати български фамилии, които обаче не са от най-големите филантропи на света. Може и да помогнат на някоя благотворителна инициатива по Коледа, но със сигурност няма да инвестират в образованието ни например или да създадат нови реални работни места, за да позволят на онези десетки хиляди способни и интелигентни млади безработни да получат бъдеще тук, у дома.“.

Още от гледната точка на дългогодишната водеща на bTV Новините – четете тук, в интервю на Паола Хюсеин за в. „24 часа“.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2013 г.