Ани и Виктор избрали Нова без да питат за пари с онлайн видео и снимки

Ани и Виктор избрали Нова без да питат за пари

Синът на Ани Цолова й казал „тати“ – тогава разбрала колко е заета с работата си

Когато сменили работното си място от Би Ти Ви в Нова тв, Ани Цолова и Виктор Николаев били в „емоция, която продължила доста дълго време“. Това разказват двамата водещи на сутрешния блок в интервю за „24 часа“.

Цолова обяснява, че мъжът й Васил я е подкрепил, гледал е сина им Калоян: „Аз дори физически да бях вкъщи, психически не бях. Дадох си сметка за това, когато един ден Калоян се обърна към мен и каза: „Тати“.

Двамата любимци на зрителите са благодарни, че семействата им разбират натоварения им график и са го приели. Техните половинки също са журналисти, но в други медии. Мъжът на Ани е с подобен на нейния режим, докато жената на Виктор – с различен. „Но пак се виждаме“, казва водещият.

„Изключително важно е, че имаме хора до себе си, които разбират професията ни. Има дни, в които през цялото време сме на телефона или пред компютъра, нищо, че сме си вкъщи. Приели са го. Ако Васил беше в моята роля, вероятно нямаше да го изтърпя. Но най-важното е да бъда с детето. Играем, танцуваме. Поне по половин час вечер четем книжка. Приятни моменти“, замисля се Ани.

Двамата били поканени в Нова телевизия от шефа на медията Дидие Щосел. Той им се обадил в средата на отпуска им през лятото.

„Ние излязохме във ваканция в края на юли. Карахме спокойно море, после малко по-неспокойно море. В един момент получихме предложение, за което да се замислим. Ситуацията беше такава, че се замислихме и приехме“, разкрива Виктор.

Двамата отричат да са отишли в Нова тв за повече пари. „Чак на третата ни среща стана въпрос за пари, която беше и финалната. Тогава ние казахме: „Да, ще дойдем в Нова тв“, и той повдигна въпроса: „А искате ли да обсъдим и тази тема?“ Това е истината“, категорична е Ани.

„Пълна пропаганда е, че сме се продали и сме дошли за пари. За пари преди това не сме си говорили, не сме се интересували дори помежду си и за заплатите си, не сме искали пари“, допълва Виктор.

Неговата екранна партньорка казва, че темата за заплатите им е била последната, която са обсъдили с шефа на Нова телевизия: „Беше ситуация, в която парите нямаха значение в чисто емоционален план за мен поне“.

Виктор допълва: „Причината беше подходящият момент и наистина ново предизвикателство в момент, в който се чудиш да се занимаваш ли с тази професия, или не“.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 10 ноември 2013 г.