Ани Хоанг пуска дует с Люси от Денсинг старс!

Ани Хоанг и Люси Иларионов – гости в новия брой на „Автограф“ по Планета ТВ

-Ани работи по пет нови песни, една от които ще е в дует с любимия й мъж!

Тази седмица в новия брой на „Автограф” гостуват Ани Хоанг и режисьорът Людмил Иларионов – Люси. Двамата разказват за емоциите, които са преживели по време на участието на Люси в танцовото шоу „Dancing stars”. Режисьорът споделя, че истински се е забавлявал и много съжалява, че е отпаднал от надпреварата, защото не е успял да покаже целия си потенциал. Той разкрива как е получил поканата да се включи в шоуто.

„Като ми се обадиха първоначално си помислих, че ме канят или за съдия, или за режисьор. Дори си казах: да, това е нещо, с което бих се справил, защото съм танцувал много време и не виждам по-подходящ човек от мен за режисьор на шоуто. Като отидох и ми казаха, че искат да участвам и да танцувам, ми дойде като гръм от ясно небе“, с усмивка разказва Люси.

В „Автограф“ той коментира повода за острите реплики, които си размениха с една от звездите в шоуто – Стела в последното му издание, и споделя кой според него ще спечели танцовото риалити. „За мен Стела не е победител и няма да бъде, защото тя иска да спечели на всяка цена. Не трябва да е така, човек трябва да се забавлява в един такъв формат.“ Най-голямата опора за Люси през цялото това време на тренировки и концерти е била Ани Хоанг.

„Ние сме едно цяло с нея. Както когато тя записва песни и снима клипове, аз съм с нея, така и тя през тези месеци беше неотлъчно до мен, помагаше ми и ми даваше съвети“, споделя Люси в „Автограф“. Ани Хоанг издава на зрителите, че в момента работи по цели пет нови песни, една от които ще е в дует с любимия й мъж. Тя не вижда себе си в едно такова танцово риалити, защото не се чувства готова за това и не мисли, че би се справила добре, поне на този етап.

„Аз смятам, че е важно човек да има реална представа и оценка за себе си. Така че, когато се почувствам готова, в някой следващ видеоклип ще ме видите да танцувам малко повече“. Ще се осъществи ли така дългоочакваното пътуване на влюбената двойка до Виетнам, където живеят голяма част от роднините на Ани Хоанг, ще научите в „Автограф“.

Инфо: Planeta.TV

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 16 май 2013 г.