Ани Хоанг преглъща изневери в леден водопад – видео премиера

„Ако от теб си тръгна“ – линк 1

„Ако от теб си тръгна“ – линк 2

Ани Хоанг представя новия си хит „Ако от теб си тръгна“.Парчето е любимо в интернет, макар и някои да обвиняват композитора Оцко, че вече се повтаря. Фенове намират прилики с няколко парчета: Пепа – Синьото бельо, Емилия – Моята половина, Емануела – Запознай я с мен, Андреа – Едно.

Ани Хоанг предизвиква мъжките въздишки с „Ако от теб си тръгна“, но всички знаят, че привилегията да се почувства като герой на текста би имал само един – Людмил Иларионов – Люси.

Самият текст на Мариета Ангелова (виж по-долу) е смислен и провокативен. Мери се с хитове на утвърдените певици във фолк жанра.

Единствена остава спорна „класата“ на певицата откъм вокални възможности, а някои дори забелязват говорни дефекти у крехката Хоанг. Ето какво научаваме още от официалното съобщение на Planeta.TV:

Ани Хоанг избра едно от най-красивите кътчета на България, за да заснеме своя най-нов видеоклип към песента “Ако от теб си тръгна”. Крушунските водопади край Ловеч станаха локация за снимките на парчето, което е по музика и аранжимент на Оцко и текст на Мариета Ангелова.

Новото попълнение в репертоара на Ани е много динамично, свежо, с много хитов заряд и лятно настроение, напълно в синхрон със сезона. Това е осмият поред видеоклип на младата певица, като и този път за режисурата му тя се довери на екипа на Людмил Иларионов – Люси.

Оператор на видеото е Йордан Петков, с когото дълги години Люси бе в творчески тандем и с когото създадоха поредица от хубави клипове. В клипа на “Ако от теб си тръгна” дейно участие взема и един от най-красивите носители на титлата “Мистър България”, Диан Христов.

По време на снимките, двамата с Ани Хоанг, като истински професионалисти, издържаха стоически няколко часа в леденостудената вода. Цялостната концепция на клипа носи привкус на тропическа екзотика, а различните визии на певицата идеално допълват тази идея. Само след няколко дни младата звезда ще навърши 21 години, а подробности за това как ще прекара празника ще научите в “Звездно” по телевизия „Планета“.

Текст:

1. Ако нещо лошо ще става,
непременно с мен ще се случи то.
Любовта ти го потвърждава-
тя ме убива,
но не изстивам.
С тежките ти думи привикнах.
Като дреха с тях ме обличаш пак.
Нямам гордост, но и да имах,
щях да остана,
с теб да остана.

Знам, още сълзи, още лъжи, още жени ще преглътна.
Знам.Стига ми как караш ме пак в твойте ръце да изтръпна.
Знам, още сълзи, още лъжи, още жени ще преглътна.
Знам, и да боли, по ще боли, ако от тебе си тръгна аз.

2. Тази, дето дълго прощава,
често тръгва си неочаквано.
Някой път през ум ми минава-
трябва да бягам.
Но го отлагам.
В море от любовни заблуди
носи се с години сърцето ми
Нищо, че на силна се правя,
ще се оставя
да се удавя.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 юли 2012 г.