Ани Хоанг – На сантиметри, видео хит и текст

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=QRA6VTTRlAM

Само ден преди официалната премиера на най-новото горещо видео на Ани Хоанг, “На сантиметри”, певицата направи Live-промоция на лентата. Екзотичната изпълнителка покани приятели, колеги и журналисти на ексклузивна прожекция на най-новия си проект в столичния Patron Cafe & Shot Bar.

Сред гостите можеше да бъдат забелязани Михаела Филева, Pavel & Venci, рапърите Dee и X, Дарина Йотова, Ivy, хореографите Пачо и Здравко, както и още много приятели на Ани Хоанг и Людмил Иларионов – Люси.

Певицата сподели, че за първи път прави промоция на свой видеоклип, но просто е искала тази изява да бъде едно хубаво начало за представянето на целия проект.

По време на събитието бяха показани и кадри от новата фотосесия на Ани Хоанг, която тя засне по време на снимките на новия си видеоклип “На сантиметри” с фотографа Теди Грозданов. Приятна изненада за всички присъстващи бе и презентацията на специалния мейкинг на клипа, с всички интересни моменти зад кулисите, който скоро ще бъде излъчен и по телевизиите с марката “Планета”. Черешката на вечерта бе официалната прожекция на клипа “На сантиметри”, който на няколко пъти спечели бурните аплодисменти на присъстващите.

Режисьор на “На сантиметри” е Людмил Иларионов – Люси, който работи с оператора Андрей Андреев. За този проект Люси влезе и в ролята на стилист на своята половинка като крайният резултат е наистина впечатляващ.

Преди броени дни певицата засне парчето, което определя като най-екстремното в своята кариера. Буквално “На сантиметри” от крехката изпълнителка по време на снимките от голяма височина пада една кола. Идеята естествено е на любимия мъж на певицата, Людмил Иларионов – Люси, който е взел всички мерки за безопасността на каскадата. Някои от частите на автомобила са заварени, избити са и страничните стъкла, които при падането са можели да отхвръкнат и да наранят Ани Хоанг. По думите на режисьора се е получило много ефектно и със сигурност ще се хареса.

Във видеото на сантиметри участват и атрактивните хип-хоп танцьори от “360 Academy” и “Studio Dance Zone”. Хореографията е на небезизвестните Пачо и Здравко, които усилено се готвят за световното първенство по хип-хоп в Лас Вегас през месец август.

Определено тази песен е различна и по още една причина. В “На сантиметри” звездната двойка е избрала да работи с изключително млади автори. Музиката е на 17-годишният Деян Асенов, а текстът е на Петя Радева.

Текст:

В едната си ръка държа цигара,
а с другата с ума ти си играя!
На думи лесно е, но с мене тежко е.
Но към тебе нещо много повече усещам!

Аз съм си такава, неразбрана.
С мене лесно няма, трудно става!
Мислите ти мръсни са ми ясни.
Бейби ти със мене много яко ще си паснеш!

Припев:
Мразя си ги слабите моменти,
на сантиметри, щом те видя теб!
Мразя колко твоя си останах.
И да те нямам, справям ли се? Не!
Мразя си ги слабите моменти
и пак на теб ли те ще се дължат?
Мразя колко твоя си останах.
Проблеми нямах, а сега какъв си ти…

Да те запозная искам тебе,
с тая ненормалната в мене.
Такива като мен побъркват те за ден!
Но и аз си го признавам,
не, не искам да те нямам!

Частично по инфо на Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юни 2016 г.