Англичани купуват апартамент във Варна по Fine Living + премиери

Акценти в програмата на Fine Living за септември 2011

НОВ СЕЗОН: Да продадеш Ню Йорк – 2 сезон (Selling New York Season 2)
От 5 септември, всеки понеделник, 22:00
Повторение, понеделник, 2:20 и събота, 22:55

Те са самоуверени, интелигентни и очарователни брокери на недвижими имоти в най-конкурентния американски пазар. В град с над 8 милиона население, в който средната цена на продажбите е над 2 милиона долара, надпреварата да сключиш сделка е жестока. Сега зрителите имат шанса да надникнат в свят, в който стабилна репутация на върха на хранителната верига в недвижимите имоти, означава да плуваш сред акулите, да се изправяш срещу най-добрите, и да се срещаш с най-богатите и известни представители на нюйоркския социален, политически и артистичен елит.

Във втория сезон на „Да продадеш Ню Йорк“ Мишел Клайър трябва да успее да продаде модерен пентхаус-апартамент за 9 милиона долара възможно най-скоро, за да бъдат доволни шефовете. Брокерът Том Постильо започва да мисли нестандартно, за да продаде два луксозни апартамента, които са намират точно срещу градска почистваща служба, през която ежедневно минават множество камиони за събиране на смет. Междувременно агентът Дебора Лупард поема клиент, който идва от Сан Франциско – художник, търсещ просторно жилище за живеене и работа в моден квартал, който все пак да не го разори.

НОВ СЕЗОН: Ловци на къщи – 37 сезон (House Hunters)
От 2 септември, всеки петък, 22:00 и 02:20

„Ловци на къщи“ споделя всички тайни със зрителите, докато много хора, двойки и семейства от Северна Америка се учат как да търсят и как да преценяват дали една къща е подходяща за тях. Фокусирайки се върху емоционалното преживяване при откриването и купуването на нов дом, всеки епизод на поредицата проследява целия този процес.

Този сезон ще проследи историята на самотната майка Шерика Уайт, която се откъсва от родния си град Луисвил, Кентъки, за да бъде по-близо до църквата и семейството си. Джамила Мур се завръща в родния Лос Анджелис, докато временно заема позицията на президент на градския колеж, след като е живяла в Сакраменто в продължение на десет години. Сега Джамила се впуска в търсене на апартамент, който да е достатъчно голям, за да може и майка й да се пренесе при нея. В Мисисипи Кетрин Вогт се бори с управлението на солариум, докато дели неудобно жилище под наем с приятеля си Джаксън, кучето му, двете му котки и 3-годишния му син. Кетрин решава да избяга и да си намери местенце само за себе си. Новият сезон ще покаже и Ейми Тъкър, която се появи в „Ловци на къщи“ преди три години. Този път тя има годеник. С бъдещия брачен живот на хоризонта Ейми и Джон си търсят нов дом, в който да се установят и да създадат семейство.

НОВИ ЕПИЗОДИ: Скитащият голфър (The Wandering Golfer)
От 6 септември, всеки вторник, 22:55

Новата поредица „Скитащият голфър“ продължава и през септември. Водещият Чад Молсби се отправя към родината на голфа Сейнт Андрюс, Шотландия, в търсене на корените на голфа. Той обикаля историческите улици в компанията на местен жител и се запознава с историята и политиката на голфа в града. Последвайте Чад, докато изследва разнообразната голф сцена в Остин, Тексас. Той пътува до личния клуб на Уили Нелсън, открива какво носи късмет на отбора по голф на университета в Тексас и се среща с човек, който практикува различна версия на играта – голф с диск.

Освен това предаването ще отведе зрителите и в щата на самотната звезда, за да поиграят в уважавания „Колониал кънтри клъб“. Запознават се и с Барни Адамс – мъжът, който модифицира стиковете феъруей ууд. По-късно ще направим няколко удара с голф коментатора на CBS Дейвид Феърти и ще се срещнем с фермера Робърт Ландърс, който изоставя пасищата си, за да изживее звездния си миг в турнира за професионалисти.

НОВИ ЕПИЗОДИ: Ловци на къщи по света (House Hunters International)
От 3 септември, всяка събота, 21:10
Неделя, 21:10

„Ловци на къщи по света“ е се ражда като продължение на популярната поредица „Ловци на къщи“ и обикаля целия свят от Сао Паоло до Прага. Ловците на къщи и техните агенти разглеждат всякакви архитектурни стилове и преминават през особеностите на купуването на недвижим имот в чужбина. Във всички случаи това е изключително емоционално преживяване.

Не пропускайте съботните маратони от четири епизода от 13-ти сезон само по FLN. Бизнес консултантът Ребека Зунига желае да изостави големия град Сан Хосе, Коста Рика. Ребека работи вкъщи и иска да се премести с дъщеря си в чисто нова къща в крайморския град Плая Хермоса. Като самотна майка тя не разполага с голям бюджет, а разчита на агента на недвижими имоти Дийн Студбейкър, за да й помогне за сключването на сделката. Само след взимането на едно голямо решение, Ребека и Паола ще започнат своя нов живот край плажа. Кристофър винаги е мечтал да живее на Карибите, но не може да убеди съпругата си Трейси да направи такава голяма жертва и да изостави дома им в Меса, Аризона, завинаги. Затова те намират взаимноизгодно решение да купят вила за почивки на островите Търкс и Кайкос. На британците Лемар и Бев им е дотегнал фермерският живот в българската провинция и искат да си купят апартамент във Варна, оживен пристанищен град на Черно море. Те се надяват да си намерят местенце близо до центъра на града с гледка към морето и с достатъчно място да посрещнат големите си синове, когато им идват на гости.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 август 2011 г.