Ангел за Крум: Това момче има психични отклонения!

Скандал около музикалната фирма на Оцко в България – Hit Mix Music се разразява във Фейсбук.

Всичко започва със съобщение от Крум – „Йорданчо Василковски-Оцко вече не е част от Хит мюзик продакшън. Музикалната компания има нови собственици. Това е причината, заради която ви написах преди дни, че официалният YouTube канал, собственост на Хит мюзик продакшън, е недостъпен. Истината е, че самият Оцко е сменил паролите за достъп и въпреки, че извършителят е ясен, отнема физическо време, докато бъдат възстановени от органите на реда. За съжаление в подобни ситуации по един или друг начин го отнасят изпълнителите. Въпреки всичко, очаквайте “Едно Сбогуване” в новия YouTube канал на Хит мюзик продакшън. Абонирайте се“.

Ангел, който преди време се снима изтипосан в офис на Оцко и защити продуцента, отвръща – „Скъпи приятели и колеги,във връзка с публикацията на нашият БИВШ ”колега” Крум,искам да изясня ситуацията от днес! Първо искам да кажа,че това момче има психични отклонения и паническо разстройтво,понеже цял ден се опитва да си прави реклама и публикува във фейсбук,че Оцко Василковски си бил откраднал собственият Youtube канал,в собствената си фирма! Та седя и се чудя сам на себе си,как е възможно собственикът сам да си открадне собственият канал! Просто нямам думи!“.

А къде ли е истината? В този скандал тепърва предстои развитие! Очевидно Крум няма как да е изцяло „разстроен“, защото сайтът http://www.hitmusic.bg/ е под контрол на „новите собственици“. Именно там е публикувана и новината за новия хит „Едно сбогуване“.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 ноември 2017 г.