Ангел стъкми селска свада в „Сигнал+“ – куп телевизии го канят!

Биг Брадър е по-биг и по-скандален в столично радио

Ангел ще гостува в две предавания в един и същи ден – петък, 15 октомври.

В “Така го правят жените“ по BBT и в “Рандеву“ по Канал 3 певецът ще коментира успехите и скандалите, които го настигат лавинообразно в последно време. Той е в редиците на “Ара мюзик“ само от няколко месеца, но предизвика фурор още с първия си сингъл в новата музикална компания. Песента “Като хлапачка“ вече е тотален хит по дискотеките, а клипът към нея постигна завидни успехи в най-посещавания сайт за видеосподеляне vbox7.com.

Паралелно със “завоеванията“ си на музикалното поприще, Ангел “уцели десятката“ и на емоционалния фронт. Свалката му с неговата партньорка от клипа на “Като хлапачка“ – палавата Елеонора от “Big Brother Family“, се пренесе и в реалния живот. С тази “Love Story” синеокият изпълнител на “Ара мюзик“ изкачи за втори път върха на “Топ 40“ във “vbox“-а. Скандалът между него и бившия на Ели – Давид, на живо в ефира на радио “Сигнал +“ е слушан онлайн над 100 000 пъти!

Всички тези събития превърнаха Ангел в един от най-желаните гости за интервюта. Ще разбере ли певецът “как го правят жените“ и ще има ли ново “рандеву“ с изоставения велинградски съпруг – гледайте в петък от 14 ч. по BBT и от 22:30 по Канал 3.

А какво се случва в столичния ефир – чуй, срам – не срам!

Коментари (1)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.