„Ангел пазител“ – нов чувствен турски сериал започва по „Нова“

От 18 януари 2010 г. (понеделник)
От понеделник до петък, 12.00 часа
„Ангел пазител” / Genco (Guardin Angel) – 2007 / Турция
В главните роли: Алпай Кемал Аталан, Селен Сейвен, Хаик Ергин, Орхан Шимшек, Уйгар Йозчелик, Емин Гюрсой, Фатма Мурат, Мине Бъчакчъ и др.

Режисьор: Кемал Узун

Сценарист: Хакан Хаксун

Една зашеметяваща история за обратите на съдбата и как бъдещето може да се промени само за една нощ, преобръщайки животи, пресичайки съдби, пораждайки истинска любов и надежди противно на всякакви различия.

След земетресението в Ялова животът на Генджо се променя из основи. 45-секундното земетресение не само убива родителите му, но и бъдещето, за което толкова дълго се подготвя.

Страстта му да свири на пиано е и причината семейството му да остане в Ялова през онази нощ, но едно детинско желание довежда до истинска катастрофа.

След известно време Генджо напуска Ялова и се нанася да живее в селото на таксиметровия шофьор Ахмет, който го спасява по време на земетресението. Генджо вярва, че сестра му е все още жива, след като тялото й не бива открито сред развалините.

Изпълнен с чувство за вина за случилото се със семейството му, той скрива своята истинска самоличност от сестра си Гюлай, която оцелява, но загубва паметта си и живее в богато приемно семейство. Единственото, което може да направи оттук насетне е да я следва като сянка и да прави всичко по силите си, за да я защитава.

Новото име на Гюлай е Йозге и е единственото дете в богатото семейство. По случайност тя се записва да учи в университет, който се намира в района, където Генджо живее. Само и само, за да е близо до сестра си, той започва работа като чистач в университета, който тя посещава. Там обаче той не само остава близо до единствената си жива роднина, но се и влюбва в нейната най-близка приятелка Пинар.

Виж клип със снимки от сериала:

Коментари (41)

Публикувано в на 11 януари 2010 г.