Ангел от Dancing Stars: Нападнаха ме, взеха ми кинтите!

Странно защо, но Ангел няма да си потърси правата в полицията!

Били и ограбили младата звезда Ангел по време на празниците. Певецът, който сега танцува в шоуто Dancing Stars, сам призна за неприятния инцидент в сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България“. Синините около окото му и на челото още си личат.

„Нападнаха ме в гръб трима души, взеха ми кинтите. Няма значение колко, много пари ми взеха, защото тъкмо бях изтеглил повече, тъй като трябваше да ги дам на баща ми за една бизнес инвестиция“, разказа Ангел.

Той не отвърнал на ударите. „Нямам време да се доказвам на селски бекове, имам си други задължения. Опитах се да разговарям с тях, те не проявиха разбиране. Най-лесно е аз да отвърна, да започна да живея с едно наум, нямам време за това. Не беше достойно“, каза още той.

В разговора се загатва, че причината за обира не са просто парите, а има и някаква предистория, която певецът не пожела да сподели. „Аз съм ги правил тези мурафети, ама в пети клас“ – обобщи русокоското.

Ангел, който нашумя заедно с дуетната си половинка Моисей покрай участието в X Factor не се е обръщал към полицията и не е пускал оплакване срещу нападателите си.

Използвано е инфо на агенция Дартс нюз

Гледай видео запис от интервюто:

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2013 г.