Ангел и Кондьо: Дай да похарчим тези пари в селски чалга клип с онлайн видео и снимки

Ангел и Кондьо: Дай да похарчим тези пари в селски чалга клип

Ангел и Кондьо обрани от Дебора

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ov_XdIUzgnI

Ангел и Кондьо са готови да зарадват почитателите си с видеото към своя дует „Дай да похарчим тези пари“, който бе промотиран преди няколко седмици и вече се радва на огромен интерес от страна на феновете. В клипа двамата изпълнители влизат в интересни роли и показват завидни актьорски качества. В лентата се изявява и сексапилната Дебора. Видеото можете да гледате в ефира на ФЕН ТВ и в официалните канали на медията в YouTube и vbox7.

Клипът залага на хумористичен сюжет и е изключително забавен, твърдят PR-и на Diapason Records. Заснет е от екипа на Front Line Cinema в истински обор, пълен с животни.

Певците се превъплъщават в образите на селскостопански работници и се справят със задачите си като истински артисти. Специално участие в лентата „Дай да похарчим тези пари“ има Димитър Пиперков, собственик на комплекс „Димоли“, който е дългогодишен приятел и на двамата изпълнители, а тук се изявява като шеф на стопанството. Освен него ролята на отговорник на обора влиза репортерът на ФЕН ТВ – Йовко  Вричев, който също се справя много добре с играта пред камера. Отлична изява в лентата има и Дебора, която в крайна сметка успява да измами всички и да отмъкне спечелените пари. Във видеото участват също така и десет красиви момичета.

Ангел и Кондьо са много доволни от крайния резултат и нямат търпение да чуят реакциите на публиката за видеото. „Истината е, че това е най-веселият клип, който сме правили някога и по време на снимките също имаше много смях. Надяваме се зрителите също да се забавляват и да ги накараме поне за малко да се усмихнат и да забравят проблемите си.“, споделиха певците на Ара Мюзик и Diapason Records. „Благодарим на всички, които взеха участие в нашия проект.“, казаха още Ангел и Кондьо.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2015 г.