Ангел е Номер 1 във VBOX7 – да чуем защо при Емилия Стоянова!

АНГЕЛ открито за музиката и любовтаизпълнителят на “Ара мюзик” гост в радио “Сигнал +”

Поредната медийна изява на новото попълнение в каталога на “Ара мюзик“ – Ангел, е в предаването “Открит микрофон“ по радио “Сигнал +“ в четвъртък, 7 октомври. Младият и талантлив певец издаде първия си съвместен сингъл с тази компания преди броени дни, но събитията около него се стекоха толкова бързо, че едва успява да отговори на породилия се от публиката интерес.

Авторската му песен “Като хлапачка“ вече е тотален хит по дискотеките, а клипът към нея постигна завидни успехи в най-посещавания сайт за видеосподеляне vbox7.com. Още в деня на официалната му премиера – на 29 септември, той се изкачи до първото място в Топ 40 само за няколко часа – място, недостижимо и мечтано за редица поп-фолк изпълнители.

Не стига това, но в атрактивното видео участва палавата Елеонора от “Big Brother Family“, която е спрягана за новото гадже на певеца. А каква всъщност е истината? Ако има някой, който може да изнамери любопитните факти и пикантните подробности във всяка една история, това е водещата на предаването – Емилия Стоянова. Слушайте “Открит микрофон“ с Ангел в четвъртък от 16:30ч.

Ангел – „Като хлапачка“

Секция на „Сигнал+“ в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (1)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.