Анелия в „Игри за напреднали“ с кон и куче

Анелия засне клип с бюджет като на филм

Фолк звездата Анелия вече е готова с новия си видеоклип към сингъла “Игри за напреднали”, който ще даде името и на новия й албум, седми в дискографията. Високобюджетният проект е сниман по стандартите на филмова лента.

В него зрителите ще видят колекционерски “Мерцедес” от 1952 г., расов жребец, както и породисто куче, което има медал от национален шампионат.

От мениджмънта на немска верига рибни ресторанти у нас споделят, че са финансирали последния сингъл на Анелия, тъй като за първи път в България се прави подобен проект, който по мащаби прилича на заснемането на истински филм.

Видеото към “Игри за напреднали” беше реализирано от режисьора Людмил Иларионов-Люси, а оператор е виртуозът на камерата Георги Марков.

Над 50 човека статисти участват в мини-филмчето, в клипа се изявяват балерината Маргарита Будинова и колегите й от балет “Нова”.

“Игри за напреднали” е динамично парче и носи заряда на потенциален хит. Музиката е на младия и талантлив Николай Пашев, който е познат от Академията на „Шоуто на Слави”. Текстът е дело на Лора Димитрова.

Във видеото Анелия отново е с провокативна визия дело на екипа, с когото работи – стилиската Августина Маркова-Тути, гримьора Кирил Чалъков и коафьора Чавдар Василев-Чочо. 

Коментари (0)

Публикувано в на 29 ноември 2011 г.