Анелия пее „Раздялата“ в Америка (АУДИО) – очаквай шик клип!

Анелия се завръща от голямото Щатско турне и веднага се залавя за работа

След повече от месец в Щатите и Канада, топ изпълнителката на „Пайнер“ се завръща от турнето си “Анелия US Tour 2010″, което предизвика фурор сред българската общност.

Анелия пристига в сряда по обяд с полет от Париж. Дългото отсъствие на певицата провокира феновете й да организират мило посрещане на летището в София.

12 концерта изнесе звездата във Вашингтон, Ню Йорк, Атлантик Сити, Чикаго, Лас Вегас, Тампа, Бостън и в Торонто и Монреал, Канада. Последният в Атланта завърши турнето достойно на голяма сцена и с препълнена зала.

Най-щастливи останаха нашите сънародници в Чикаго, пред които Анелия представи цели три спектакъла с най-големите си хитове.

На изявите  Анелия не пропусна да промотира и най-новата си песен „Раздялата“, която фенове разпространиха в интернет с лайв версия от един от концертите й в Америка.

Именно видеоклипът на това парче ще бъде сниман дни след като фолк дивата се прибере в България. Екипът на режисьора Ники Нанков вече е набелязал идеи и локации за снимки, остава Анелия да ги одобри и снимачният процес да започне.

Хитовата изпълнителка отново ще провокира почитателите на поп-фолк ритмите и не само. За по-различната визия, брюнетката е избрала уникални тоалети и бижута от шопинга си в Ню Йорк, където отдели цял ден за обиколки на авенютата.

Анелия – Раздяла

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2010 г.