Анелия лафи с Иван и Андрей, там е и „жената пич“ Андреа (ВИДЕО) с онлайн видео и снимки

Анелия лафи с Иван и Андрей, там е и „жената пич“ Андреа (ВИДЕО)

Анелия и Андреа са 100% сигурни за лятното турне на „Пайнер”

Суперзвездата Анелия гостува в шоуто тази вечер, така водещите Иван и Андрей анонсираха специалния гост в предаването си.

Според тях, топзвездата много рядко дава телевизионни интервюта, но пък този път участието ú бе съпроводено с изпълнение на живо с бенда на шоуто – рядък лукс, на който зрителите станаха свидетели в края на предаването, отбелязва Signal.bg.

„Никога не съм коментирала личните си отношения. Много хора експлоатираха нашата раздяла. Нито жена е проблемът, нито пътуванията, просто ние сме много различни хора. Аз бях на 20 години. Просто пораснах“ – така Анелия тактично коментира по въпроса за бившия ú съпруг Коко Динев. Певицата остана усмихната и спокойно отговори и на други питания за бившия ú.

„Много години са минали, надявам се той да е щастлив. Имаме прекрасни взаимоотношения, той е баща на детето ми“ – каза още Анелия.

Друга обсъждана тема в шоуто бе, защо Емилия не одобрява Анелия като човек. „Мисля, че е доста слаба, ако го е казала. Настоящата партньорка трябва да уважава бившата“.

Дали пък Анелия не ни подсказа нещо с отговора, който даде на въпроса: „Били разделени, чувала ли си?“ Певицата май волю-неволю повдигна завесата:

„Това, че са резделени не ми е работа да коментирам. Не се преструвам, надявам се да преодолеят това, защото имат едно прекрасно детенце“.

Впрочем каква е истината, знаят най-добре Емилия и Коко Динев. Въпросът е дали и кога ще пожелаят да задоволят почти воайорското любопитство на жадните за пикантерии.

Иначе в личния свят на Анелия май всичко е по ноти, но на този етап любовната история с настоящия ú любим Мартин все още не е стигнала до олтара.

„Защо трябва да ми предлага!? Ако бракът е продължението на нашата любов, то ще се случи. Чувствам се добре. Мога да кажа, че съм щастлива“. Интересен факт е, че приятелят на Анелия живее в Пловдив, а тя в София, но нямат намерение да избързват със събирането си под един покрив. „Искам да съм щастлива, да давам любов и нищо повече“ – категорична е певицата.

Андреа беше специална изненада в шоуто. Тя се появи в предаването с бутилка шампанско и както си му е редът, последва наздравица за рожденика Андрей, пише още в Signal.bg.

Анелия и Андреа се сприятелили откакто блондинката станала част от „Пайнер„. „Ако има жена пич, то това е Андреа. Възхищавам ú се, че е много борбена“ – казаАнелия пред колежката си.

„Анелия е една от малкото изпълнители, която още от началото, когато бях никоя, се държеше добре с мен“ – върна жеста Андреа.

„Всеки си има свое поприще, поле на изява. Винаги ще има конкуренция, но трябва да има уважение“ – каза актуалната блондинка.

На финала стана ясно, че и двете ще участват на лятното турне на телевизия „Планета„.

Информацията за гостуването е на Signal.bg, Емилия Стоянова

Виж видео от интервюто на Анелия, със специален гост Андреа:

Андреа и Анелия се пръскат с Шампанско* Голям смях !

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.