„Анджело е върхът“ – започва ново яко детско по Cartoon Network!

Очаквайте през ноември по Cartoon Network

НОВА ПОРЕДИЦА АНДЖЕЛО Е ВЪРХЪТ
Начало: 29 ноември, всеки делничен ден от 18:00

Анджело е 11-годишно момче, което има специална дабра и тя е… да прави бели!

Но тъй като той е само на 11 и е едно истинско хлапе, основните “оръжия” в неговия арсенал са стратегическите му  планове, веселото му отношение, буйният му характер, дързостта му, оптимистичната му упоритост и очарованието му. Тези качества на Анджело, заедно с двамата негови най-добри приятели –  Шърууд и Лола – водят до експлозивна комбинация.

Когато ситуацията е несправедлива, Анджело не се оплаква. Колкото по-голяма е трудността, толкова повече той се вълнува от предизвикателството. За Анджело няма невъзможна мисия. И няма правила, които не могат да бъдат променени. Защото в тази поредица Анджело наистина е върхът!

НОВИ ЕПИЗОДИ: НЕВЕРОЯТНИТЕ НЕПРИКЛЮЧЕНИЯ НА ФЛАПДЖАК
Начало: 15 ноември, всеки делничен ден от 19:50

Флапджак е добро момче, което е отгледано от говорещ кит на име Бъби. Животът му е твърде спокоен до момента, в който спасява пират на име капитан Скръц. Капитанът разказва на Флапджак историята за Захарния остров, който както можете да си представите, е сладък! Въодушевени от пирата-приключенец капитан Скръц, Флапджак и неговите приятели се впускат в много “неприключения” в търсене на Захарния остров. Фладжак, Бъби и капитан Скръц прекарват по-голямата част от своето време в пристанище Крайбурие, което е дом за много други чудновати герои.

Cartoon toon toon
Начало: 26 ноември
Всеки делничен ден от 06:05, 11:05, 16:20, 21:05
Събота и неделя от 06:05, 14:00, 21:05

Понякога само един епизод не е достатъчен. Два са далеч по-добре! Точно заради това Cartoon Network е подготвил Cartoon toon toon за най-верните си фенове през ноември.

2 епизода X ваша любима програма = Cartoon toon toon

Това е една обиковена задача по математика, която е решена в стил Cartoon Network. Или може би по-точно в стил Cartoon toon toon? Не пропускайте двойни епизоди от либимите си поредици през седмицата и през уикенда. Фостър, Елиът Хлапето, Флапджак, Чадуър, Скуби-Ду, Том и Джери, Шантавите рисунки, Бакуган, Самурай Джак, Герои 108, Батман и Бен 10 са само някои от участниците в Cartoon toon toon!

СТУДИО ПЪЛНА ДРАМА
Продължава през ноември всеки вторник и четвъртък от 19:25

Ако сте пропуснали някои от епизодите през този месец или просто искате да ги гледате отново, включете Cartoon Network на 27-ми ноември от 18:00, за да гледате епизоди 13-19 отново!

Коментари (18)

Публикувано в на 11 октомври 2010 г.