Андрей: Така и не успяхме да се извиним на Васа с онлайн видео и снимки

Андрей: Така и не успяхме да се извиним на Васа

Андрей бил влюбен в Ани Пападопулу

Симпатизирах на Васа Ганчева, но тя ни презираше, казва опосумът

Андрей Арнаудов бил влюбен в актрисата Ани Пападопулу, разкри самият той в предаването на Гала „На кафе” по Нова тв. Той каза, че в живота си се е влюбвал три пъти. Първата любов се случила, когато водещият и тв продуцент бил в 9-ти клас, а обектът на силните му чувства – Попадопулу и до ден днешен негова близка приятелка.

„Много дълго време бях влюбен в нея”, призна Андрей и я призова от тв ефира да вземе да му се обади, тъй като двамата не са се чували от много дълго време. Втората дама, която спечелила сърцето на Арнаудов е водещата на предаването „Елит” Надя Иванова.

„За третата няма да говоря”, заяви обаче водещият и не пожела да каже в коя жена се е влюбил последно.

Андрей все пак реши да разкаже за изненадващия си развод със сръбкинята Даниела Янков, за която беше женен по-малко от година. „Вътрешно аз имах причина, които забързаха края на нашия брак. Това обаче не беше връзка, а емоции, които имах по това време”, обясни водещият и допълни, че малко след раздялата му с бившата „отчаяна съпруга” е започнал нова връзка, която продължава и до днес.

„Такива неща човек не ги решава сам, просто се влюбваш”, сподели Арнаудов. „Вече съм по-спокоен, а за това донякъде ми влияе и връзката. По принцип съм труден за живеене, защото съм припрян и прибързан,” бе откровен той. Андрей заяви, че с половинката му са се изнесли да живеят извън София и вече не посещава нощни заведения както преди. Приятелката му също споделя този начин на живот.

Андрей коментира и отношенията си с Васа Ганчева. Преди много години бяхме близки и никога не съм предполагал, че ще се стигне до там. Тя се обиди след скритата камера, а ние така и не успяхме да се извиним като хората, каза опосумът.

Поемаме изцяло отговорността за записа в столичния ресторант, защото това е станало с наше решение и съгласие. Опитах се да се извиня, обадих и се, но тя ми затвори. Започнахме да си правим разни шеги. Тя ни наричаше хлебарки, гниди, добави той. Заклевам се, че винаги съм изпитвал симпатия към г-жа Ганчева, но тя искрено ни презираше, каза Андрей.

Инфо: VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 7 септември 2011 г.