Андрей Иванов си носи 120-годишния трудов стаж в „На 4 очи“ с онлайн видео и снимки

Андрей Иванов си носи 120-годишния трудов стаж в „На 4 очи“

„На 4 очи” с Цветанка Ризова – неделя, 14 ноември, 17:45 ч. по Нова телевизия
гости –  Калин Георгиев, Андрей Иванов

Полицейските протести, последните акции на МВР, заплахите срещу министър-председателя Бойко Борисов и страховете от терористични акции у нас ще са акцентите в разговора на Цветанка Ризова с главния секретар Калин Георгиев.

Как един висш полицай приема оправдаването на братя Галеви и пускането на свобода на Златомир Иванов – Баретата, кога ще има развитие по т.нар. дела с висок обществен интерес като тези срещу „килърите” и „наглите”, колко опасен е Алексей Петров, полезно или разрушително е напрежението между МВР и съда, защо остава усещането, че полицията концентрира усилия срещу хората с популярни прякори, а остава безсилна към битовата престъпност.

Втори гост ще бъде председателят на Столичния общински съвет Андрей Иванов. Набедена и невинна жертва от поредицата атаки на РЗС срещу ГЕРБ или висш партиен функционер в конфликт на интереси е Иванов? Какви имоти притежава в резултат на 120-те години трудов стаж на семейството си и има ли участие в управлението на маршрутните линии в столицата? Рекетирал ли е бизнесмени, имал ли е взаимоотношения с Таки и как си обяснява канонадата срещу него?

Коментари (2)

Публикувано в на 11 ноември 2010 г.