Андрееа Баника вече пее на Coca-Cola Happy Energy Tour – ВИДЕО!

Най-енергичното турне на годината започна с летящ старт!

Coca-Cola Happy Energy Tour от 4 до 11 октомври – 8 града в България стават сцена на най-голямото караоке парти на открито

Велико търново и Русе вече изпяха „Аз и ти”!

Андрееа Баника: „Обичам ви!”

Над 5000 страхотно енергични фена на забавленията вече станаха част от най-енергичното турне на годината! COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR стартира от Велико Търново на 4 октомври. Партито се развихри пред историческата местност Царевец, а жителите на старата столица най-достойно представиха града си в надпреварата за „Най-пеещ град на България”. Търновци вдигнаха много високо летвата в най-голямото караоке на открито, като изпяха мощно, в един глас и много артистично любимата на всички песен „Аз и ти”. Надпреварата продължава!

Над 60 супер щастливци пък успяха да се уредят с пропуск за специалната зона на звездите, където се снимаха с Андрееа Баника и едни от най-свежите бг музикални изпълнители като Маги Джанаварова, Нора, Лора Караджова, Deep Zone и всички от турнето. Най-яките снимки от концертите във всички градове ще бъдат качени на сайта на Coca-Cola на адрес www.coca-colatour.bg, както и във Facebook групата на The Voice радио& ТВ!

Феновете получиха за награда и най-горещата хит компилация на сезoна The Voice Party Hits, издадена от Анимато Мюзик, в която присъстват не един, а цели два от хитовете на Андрееа Баника. Румънската денс кралица се разписа лично на всеки от дисковете, а от сцената поздрави всички с думите „Обичам ви, Велико Търново!”, след което, естествено, направи шеметно шоу.

На 5 октомври COCA-COLA HAPPY ENERGY TOUR акостира и на брега на Дунав. В Русе въпреки ужасното време феновете отново се развихриха в лудо енергично парти!

Концертът отново започна гръмотевично с парчетата на Тома и групата му, след това и айдълките Нора и Маги бяха посрещанати с бурни овации, особено след изпълнението на общата им песен „Колко струваш?”.

Ghetto productions и Жени Джамбазова също зарадваха феновете с мощен сет от хитове, а след тях SkilleR и Sleepwalking Crew направиха феноменално общо представяне – микс межсу съвсем нови неща на бийбоксера и спиращи дъха танци на момчетата.

Традиционно добри, Deep Zone разтанцуваха всички с изпълненията си, а Лора и Goodslav донесоха още лятно настроение с тоталния си хит „Нека бъде лято”.

Русенци толкова топло приеха Андреа Баника, че тя направи цели два биса и дори слезе от сцената,  за да бъде по-близо до екзалтираната публика.

Хиляди жители на дунавския град пяха заедно „Аз и ти“, за да покажат, че градът им заслужава титлата „Най-пеещ град на България“. Надпреварата за тази корона става все по-завързана!

И това е само началото! Турнето продължава напред неуморно! Следват Бургас, Стара Загора, Пловдив, Благоевград и София!

ВИДЕО:
Andrea banica – Love in brazil (Live in Rousse)

Andrea Banica in Varna

Photo credit: 24/7

Коментари (1)

Публикувано в на 7 октомври 2010 г.