Андреа за „10 години Планета“ – прелестно пеене или плейбек? /видео/

Мнозина обвиняват Андреа, че е била записала леко фалшив плейбек за концерта „10 години Планета ТВ“, с цел да подмами феновете, че пее на живо. Различните нива на звука при подвикванията й на живо и записа сякаш й изиграха лоша шега и „номерът“ бе разконспириран. Ето обаче как е преминала проявата й в зала 1 на НДК през погледа на нейния пиар екип:

НАРИЧАЙТЕ МЕ ДИВА!
Тя е Дива! Истинска и спираща дъха!

Андреа и Борис Солтарийски взривиха зала1 с акапелно изпълнение

Гледай видео запис онлайн

Андреа е в музиката само от пет години. Но шоуто й на 22 ноември 2011 доказа, че тя не е момиче с голата амбиция да пее на няколко концерта в НДК, колкото се може по-близо до големите имена. Тя е име, до което всяка звезда в „Пайнер” няма нищо против да се „отърка”. Тя е ветропоказател за това, какво и как предпочита публиката. Тя е бомба с часовников механизъм, която като избухне, човек забравя, кой е бил преди нея и кой – след.

Силна мултимедия, изключителни разработки в музиката за началото на шоуто, армия от танцьори и непрогледна тъмнина на сцената. Първите секунди от шоуто на Андреа държат във въздуха, спират дъха, а сърцето прескача. Само миг и сцената става друга. Андреа от мултимедията е Андреа на сцената. Златна рокля на американеца Майкъл Корс и лимитирана серия обувки от колекцията на Кристиан Лобутен за 2012 заковат последния пирон в перфектния пъзел – наречен шоуто на Андреа за 10 години телевизия „Планета”.

Последната година в кариерата й всичко върви нагоре и само нагоре. Тя не се спря пред лошо съшитите с бял вълнен конец скандали. Създаде няколко наистина зрелищни видеоклипове, а като за капак, всичките й песни оглавиха боксофис класациите и стояха на първото място с месеци – три от които, „Докрай”, „На екс” и дуетната й песен с Борис Солтарийски „Предай се”, бяха на сцената за 10-тия юбилей.

Публиката стана на крака, аплодира я и я искаше на бис. Андреа запя акапелно, Борис я последва в тази жива игра – и се получи нещо неописуемо – зала 1 изригна.

Андреа показа формулата на всички – силна амбиция, малко сън, много труд, изключителна креативност и твърда ръка. Тя просто каза: „Аз съм Андреа! И стигнах до тук благодарение на себе си!” Думи, които може да каже само истинска Дива. Такава, каквато от тази вечер, този бизнес трябва да я нарича!

Снимки: Петър Тодорински

Коментари (1)

Публикувано в на 24 ноември 2011 г.