Андреа разпната в „Лоша“ видео премиера с онлайн видео и снимки

Андреа разпната в „Лоша“ видео премиера

Андреа – „Лоша“ – гледай видеоклипа онлайн

„Много шум за нищо“ – така феновете определят новия клип на Андреа.

„Ефектната лента“ започва с двеминутни надписи, от които на човек му се приспива, кахърят се чалга консуматорите.

Следва нереалистична компютърна графика, извадена като от лоша компютърна игра. Малко от „Конан варварина“ и малко „300“. Много от феновете намират прилика най-вече с „300“.

В интернет не са доволни и от песента. Сякаш видео и аудио са в синхрон със своята антипатичност…. и защо в един чалга клип трябва да се говори за морал и разпятия, като дори от мелодията се носят „кръчмарски изпарения“…

Ето и още някои от най-харесваните коментари във VBOX7:

„Каква държава само …. Опитващите се да пеят чалгарки почнаха да се мислят и за Господ …. Е нЕма такава държава!!!“

„Бърза песен, а клипът на забавен кадър – еб* си простотията“

„Пълна простотия дотам, че подигравка с Бог се получава.“

„Толкова са и преправили гласа през 100 филтъра , че нищо почти не се разбира“

Няколко часа след като бе качен, клипът е харесван от 604 човека, а 126 го мразят. Или това прави цели 21% неодобрение за мегапроекта на Андреа, като се има предвид, че към клипа са посегнали само слушащите поп-фолк.

В момента на представянето на клипо по телевизия „Планета“, Андреа се забавляваше на промоцията на новия си албум и видеоклипа на заглавния сингъл към него.

В изисканата обстановка на балната зала на Военния клуб, украсена с кадрите от фотосесията за обложката, тя покани най-близките си, хората, с които работи, колеги, приятели и журналисти, за да отпразнува заедно с тях и рождения си ден, и излизането на албума.

Вместо традиционния сценарий – изпълнение на всички песни от сцената, Андреа и екипът й бяха подготвили специален филм, в който бяха миксирани клиповете на познатите парчета от албума. Появата на Андреа, която този път беше избрала стилна лилава рокля, предизвика много аплодисменти, а тя се обърна към всички с думите: „Толкова развълнувана не съм била дори когато излязох за първи път на сцената”.

След премиерата на клипа и искрените благодарности, отправени от Андреа към хората, които са допринесли за албума и клипа, към Кубрат и към семейството й, тя се присъедини към гостите си и празникът продължи в по-неформална обстановка. На най-голямо внимание се радваше половинката й – шампионът Курбат Пулев, чието пристигане накара журналистите да се оживят като при поява на премиера.

Да уважат промоцията и рождения й ден дойдоха и много нейни колеги. Първа пристигна най-близката й приятелка в поп-фолка – Анелия, която събра погледите с елегантна дълга рокля в черно. Доста време тя си бъбреше с Кости, което пък ни накара да се зачудим дали да не очакваме от двамата бъдещ съвместен проект. Галена дойде на промоцията с любимия си мъж – Галин, а с поведението си през цялата вечер двамата за пореден път категорично опровергаха слуховете за проблеми във връзката им.

Борис Дали, Бони, Татяна, Димана, Яница, Юнона, както и новите попълнения на „Пайнер” Люси, Пламена и Галин бяха още сред изпълнителите, които поздравиха Андреа за двойния й празник. Тя пък им благодари лично от сцената, че с присъствието си са показали, че между певците има уважение. Там бяха и текстописецът Росен Димитров, композиторът Мартин Биолчев, гримьорите Кирил Чалъков и Джули, стилистът Вили, както и немалко светски личности, сред които Евгени Минчев и Мон Дьо. Най-неочакваната изненада за певицата дойде от директорката на Първа частна английска гимназия, която е завършила – специален колаж със снимки на Андреа от ученическите й години.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 януари 2012 г.