Андреа праща Пайнера в пандиза

Андреа отправи изненадващи и в същото време доста тежки обвинения към бившия си продуцент инж. Митко Димитров.

Фолкпевицата заяви пред телевизия България он ер, че хората в поп-фолка „живеят в постоянен страх“, а управителите на заведенията и изпълнителите са изнудвани.

Като основен виновник за ситуацията тя посочи шефа на „Пайнер“. Той завишавал сериозно цените за участие на негови изпълнители, като успоредно с това принуждавал управителите на заведения да работят само с него.

Самата Андреа се раздели с музикалната компания през 2015 година и реши сама да продуцира проектите си.

„И кой е единственият, който печели? Един манипулатор“, заяви изпълнителката.

„Ако това се случи в Румъния, защото аз работя с най-големите продуценти там, този човек сигурно щеше да е в затвора. Наистина никога не може да се допусне такъв тип рекетиране. Рекетира се и отвътре, и отвън“, смята певицата.

Според нея този рекет е причина заведенията да намалеят с 50 процента през последната година, хората от бранша да страдат и банкрутират.

„Губим най-важното нещо – мястото за изява“, допълва Андреа и призовава колегите си да не живеят в страх, да излязат и да говорят.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Половинката на Кубрат Пулев вече няколко години се поруцира сама, след като се отцепи от димитровградската фирма. „Кариерата не зависи от продуцента, нито от фирмата, всичко зависи от човека, от това дали иска да се развива. В началото маниерът на работа във фирмата беше ок. Когато обаче времената се променят, ако и музикалният бизнес не се променя, нещата започнат да завиват. Аз не се съгласих с неговото държание, бизнес маниер, отношение към изпълнителите… Радвам се, че се махнах от „Пайнер“, призна Андреа в „Запей, България“ по Нова телевизия.

След като отношенията им приключили преди две години, с поведението си продуцентът почти не се издавал, че действията на Андреа са го засегнали.

„Поведението му обаче от едно известно време се влоши, започна да прави кардинални и крайни неща. Звъннах му, казах му да се държи мъжки, нали претендира, че е мъж, а аз се държа по-мъжки от него. Не сме в конфликт, аз не мога да съм в конфликт с него, но беше пращал хора да питат дали и на какви условия искам да се върна в „Пайнер“. Знам защо го прави – да не давам лош пример, че някой може да се оправи без него. Само че всички могат да се оправят без него, само да повярват в себе си“, допълни звездата.

В интервюто Андрея споделя също, че възнамерява да пише книга за пътят на музиката и съдбата на артиста през последните 100 години у нас. Книгата няма да е биографична, но вероятно ще бъде вдъхновена от артистичните традиции на четири поколения в семейството й.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 9 януари 2018 г.