Андреа пее на огромен концерт в Ню Йорк


Андреа представя „Шампанско“ с Кости и Шаги на фестивала Beatstock 2011

Андреа, Кости и Шаги ще представят парчето си „Шампанско” на големия денс концерт Beatstock 2011, който ще се състои на 20 август в Brookhaven Amphitheatre в Ню Йорк. Събитието ще събере десетки певци и ди джеи на две сцени и ще продължи поне 10 часа.

„Нещо като нашите сборни концерти в Зала 1 на НДК, само че този път ще пея в Ню Йорк”, с усмивка коментира Андреа пред „Нов фолк”. Тя призна, че не обича толкова дълги полети като този до Америка, но въпреки това вълнението й от предстоящата изява е наистина голямо: „Много се радвам, че ще мога да се запозная с други величия в музиката, а и че пак ще се срещнем с Шаги, ще си представим парчето – наистина много се вълнувам”.

Само няколко дни по-рано Андреа пак пътува, само че на по-близко разстояние – с половинката й Кубрат Пулев успяха да откраднат малко свободно време от натоварения си график и да отидат на романтична ваканция в Милано (от там е и снимката). Знаете, че двамата не могат да бъдат заедно много често (Кубрат, който е най-обещаващият ни професионален боксьор, тренира в Германия), но обичат да наваксват разделите с екскурзии на красиви места.

Инфо: NovFolk.BG, снимка: личен архив

Коментари (0)

Публикувано в на 21 август 2011 г.