Андреа пее на най-големия благотворителен концерт в Бургас! с онлайн видео и снимки

Андреа пее на най-големия благотворителен концерт в Бургас!

Най-сърцатите изпълнители ще помагат на бебета в Бургас

Поп, поп-фолк и рап се обединяват за благотворителен концерт

Най-сърцатите изпълнители от жанровете поп, поп-фолк и рап ще участват в общ благотворителен концерт на 27-ми ноември на стадион “Лазур” в гр. Бургас. Каузата е обществено значима и е насочена към недоносените бебета.

Всички събрани средства от закупените по 6 лв. билетите ще отидат за закупуването на кувьози за родилното отделение на МБАЛ „Бургас”. Старите кувьози, които са в употреба в болницата, създават условия за тежки увреждания на новородените – ретинопатия, ослепяване, детски паралич.

Андреа, Галена, Елена, Саманта, Милко Калайджиев, Орлин Павлов, Лейди Би, Биг Ша, Ерик, Вероника, Устата, Бикс, Славена, Дилън, Валентина, Виктор, Иван Притъргов вече са потвърдили участие. Концертът ще продължи три часа, като началният час е 18 часа. Танцова формация DanceCode ще подготви специална хореография към всяка песен на изпълнителите.

Такова мащабно благотворително събитие се организира за първи път в град Бургас, като инициатор е местният бизнесмен Фавиол Дорар Сефери. Безвъзмездно се включват и ПСФК „Черноморец “, които осигуряват стадион „Лазур“, Спа хотел „Приморец“ ще предостави стаи за звездите.

Голямата изненада на вечерта ще е световноизвестна група, която ще се присъедини към инициативата.

Коментари (1)

Публикувано в на 15 ноември 2010 г.