Андреа гола и бременна? /+снимки/

Фики загуби ума и дума заради бомбите на Андреа и Николета (снимки)

Забавен гаф по време на участие на Фики Стораро развесели феновете, съобщава hotarena.

Фолк певецът гостуваше на известен столичен клуб, където бяха дошли да го уважат колежката му Андреа и тв водещата Николета Лозанова.

Половинката на Кубрат Пулев и Фики представиха новия си дует на публиката, която пя заедно с тях.

Думичките обаче си забрави Стораро, който онемя през оголената гръд на Андреа, която цъфна пред всички.

Фолк певицата бе облечена крайно провокативно – в черна рокля, под която нямаше сутиен.

Екстравагантният тоалет имаше дупка точно на гърдата и така едната бомба на певицата цяла вечер бе на разположение на жадните погледи на фенове.

Дори колегата й Фики, който уж се е нагледал на моцарели, не можа да устои на Андреа и Николета и в един момент си забрави текста.

Да видим голата гърда на Андреа вече е по-скоро скучно, отколкото новинарско. Но дали тази гръд не започва да се пълни с майчинско мляко? Това вече би било бомба!

Кубрат намекна за бебе с Андреа: Май направихме белята

Боксьорът Кубрат Пулев предизвика истинска сензация, че годеницата му Теодора Андреева е бременна. Пулев предизвика сензацията скоро след като двамата се завърнаха от турнето на Андреа в САЩ. Боксьорът се изпусна и хвърли бомбата с гръмкото: „С Андреа май направихме белята!“.

Под беля, разбира се, Кобрата има предвид най-голямото щастие, което феновете и близките им очакват – двамата да станат родители, съобщава в. „Вяра“. Кубрат Пулев разкрил пред свои близки приятели, че времето, прекарано заедно с Андреа зад Океана, където никой не ги познава, им подействало толкова магично, че за месец и двамата забравили всичко. И най- вече задръжките си и вечното отлагане на личните заради професионалните приоритети.

„Не знам. но май направихме белята. Скоро ще се разбере, защото тя има час за гинеколог другата седмица. Но ако наистина е станало и тя е бременна, страхотно! Ще си имаме бебето, което отдавна искаме. И без това винаги съм знаел, че Андреа ще е майка на децата ми“, това признал Кобрата пред верните си авери, сред които е дупничанинът Александър Васев.

Самата Андреа не е коментирала нищо по въпроса и засега не дава никакви индикации за евентуалната си бременност. Последното, което тя публикува като снимки и новини от Америка, бе огромното й щастие и забавление в Дисниленд, където се бе дегизирала като същинска Аписа. Андреа обаче, както и Кубрат Пулев, неведнъж е признавала в своите интервюта, че от известно време мисли сериозно за сватба и че времето, в което тя и Кобрата ще си кажат ,да“ и ще работят за дете, вече е много близо.

Инфо: BLife и вестник 24 часа

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юни 2015 г.