Андреа е тотална рекордьорка: записа четири хита за месец!

С труд всичко се постига! Доказва го партньорството между Андреа и Кости

Андреа постави истински рекорд, като записа само за месец 4 съвсем нови песни! Всички те са съвместни проекти с румънската звезда Кости Йонита, с който Андреа работи повече от успешно в рамките на последните две години.

Повече от успешната им съвместна работа обяснява и фактът, че измежду всички български изпълнители, най-предпочитаната и единствена дуетна половинка за румънската звезда си остава атрактивната Андреа. След зашеметяващия успех на родната и световна музикална сцена, певицата е готова с втория си албум, който включва десет заглавия.

“Мен си търсил” е името на проекта, с който Андреа ще отбележи своята трета година на професионална сцена.

По-голямата част от песните, включени във втория албум на Андреа, вече са се наложили като хитове.

Дуетът с Кости “Само мой” се превърна в тотален хит по време на Националното турне “Planeta Derby Plus 2008″. “Употребена” и “Моята порода” пък покориха сърцата на многохилядната публика на турнето тази година. “Моята порода” е на български и италиански език и е реализирана в тандем с Джео да Силва, а специално участие в нея има Ленъкс Браун.

Видеоклипът се очертава като един от най-скъпите, заснети през последните години в България, с бюджет над 40 000 лева. Андреа подготвя албум и на английски език, който ще е предназначен само за чужбина и ще е факт до края на годината.

Коментари (1)

Публикувано в на 1 октомври 2009 г.