Анди Гарсия и Бен Афлек стават гангстери по Кино Нова с онлайн видео и снимки

Анди Гарсия и Бен Афлек стават гангстери по Кино Нова

Престъпни банди превземат Кино Нова в седмица на мафията

Ал Капоне, Лъки Лучано и Тони Монтана са в центъра на горещите събития, а накрая ще оцелеят тези, които стрелят първи

От понеделник ефирът на Кино Нова ще бъде завладян от подозрителни герои с тайни мисии, могъщи възможности и опасни намерения, а причината за това е тематична седмица на мафията, която стартира по канала от 30 юли и ще продължи до 5 август 2012.

Крисчън Слейтър, Бен Афлек, Майкъл Дъглас, Кевин Костнър и Ал Пачино ще стрелят бързо и винаги първи в някои от най-касовите гангстерски ленти, а краят за техните врагове вместо щастлив, често ще се оказва кървав, в динамични сюжети от няколко точки на света.

Седмицата ще започне ударно и тематично от самото си начало в понеделник, точно в 21 часа, с биографичното криминале „Гангстери”, което ще пресъздаде ранните дни на едни от най-могъщите мафиоти на миналия век – Лъки Лучано, Майер Лански, Бъгси Сигъл и Франк Костело по опасния им път, преди да се превърнат в прочути подземни босове.

Във вторник, отново по същото време, екшънът ще продължи със също толкова силна комбинация от престъпни амбиции и безгранични възможности, а носителят на Оскар Ал Пачино ще се превъплъти блестящо в ролята на кубинския имигрант Тони Монтана в лентата „Белязания” и хитовия римейк на класиката от 1932 година. Като допълнение, един от най-популярните филмови режисьори в киноиндустрията – Браян де Палма, е ръководител на звездния състав Мишел Пфайфър, Мери Елизабет Мастрантонио и Робърт Лоджия.

В третия ден от седмицата фокусът ще се измести от манхатънските тъмни улици, а зрителите ще попаднат в екзотичния подземен свят на третия по големина град в Япония – Осака, в интернационалния екшън „Черен дъжд”. На екрана за надмощие ще воюват престъпните кръгове в организацията „Якудза”, които контролират хазартния бизнес и търговия с оръжие, а главни заподозрени ще бъдат Майкъл Дъглас, Анди Гарсия, Кен Такакура и Кейт Капшоу.

В още една вълнуваща история мафиотски бос ще обяви награда от един милион долара за главата на бившето си протеже в четвъртък, от 21 часа по Кино Нова, в трилъра „Димящи аса”. Във втория широкоекранен филм на американския режисьор и сценарист Джо Карнахан дебют в голямото кино ще направи и изпълнителката Алиша Кийс.

Сюжетът за отмъщението продължава с „22 куршума” и Жан Рено и в петък, когато той влиза в ролята на мафиотския бос Чарли Матей, а ден по-късно – в събота, зрителите ще видят още една гледна точка към заплетените престъпни отношения – тази на медицинската сестра Анна (Наоми Уотс) в едно напълно мъжко приключение. На екрана, в лентата „Източни обещания”, тя ще се опита да намери семейството на мъртво момиче и без да иска ще се натъкне на неподозирани факти за сложна и могъща организация, която стои зад жестоки престъпления .

За финал на седмицата на мафиотските игри, в неделя Кино Нова връща лентата назад в разказ на американска земя и бос, който управлява Чикаго по време на сухия режим в САЩ. Така блестящ завършек на престъпния маратон ще поставят „Недосегаемите” и въпросът „Може ли мафията да бъде победена”, а отговорите в легендарното заглавие ще трябва да намери недосегаемата комбинация от Кевин Костнър, в ролята на Елиът Нес, Робърт де Ниро, в ролята на Ал Капоне и Шон Конъри, в ролята на Малоун.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 юли 2012 г.