„Анатомията на Грей“ и още филми и сериали по Diva Universal с онлайн видео и снимки

„Анатомията на Грей“ и още филми и сериали по Diva Universal

Акценти в програмата на Diva Universal, 02/2012

НОВИ СЕРИАЛИ

АНАТОМИЯТА НА ГРЕЙ – СЕЗОН II, ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК В 20:00 ЧАСА

„Анатомията на Грей“ е увлекателна медицинска драма за група хирурзи, работещи в болницата „Грейс“ в Сиатъл. В центъра на разказа е Мередит Грей и животът й след тригодишна работа в болницата. Освен отношенията й със съпруга й – неврохирурга Дерек Шепърд, и най-добрата й приятелка Кристина Янг, сериалът показва отношенията й с другите лекари и останалите колеги. Всеки епизод представя различни медицински случаи и лични драми на лекарите от хирургичното отделение на болница „Грейс“, оглавявано от д-р Ричард Уебър.

НЕРАЗГАДАНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ – СЕЗОН II, ПО ДВА ЕПИЗОДА ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 21:00 ЧАСА

Неомъжената детективка от филаделфийския отдел „Убийства“ Лили Ръш (Катрин Морис – „Minority Report“) работи по „студени случаи“ – престъпления, останали неразкрити. Упорита и изобретателна, тя се връща към забравени, неразрешени случаи на убийства, станали преди години и дори десетилетия. В миналото Ръш е използвала интуитивното си разбиране за ума на престъпника, за да разреши пресни убийства. Сега опитната детективка се е насочила към нови предизвикателства, като разпити на свидетели по стари престъпления – хора, чийто живот и среда междувременно са се променили, като използва съвременни постижения на науката и намира пресни улики по случаи, смятани в миналото за неразрешими. В същото време Лили е подготвена за някои последици, а именно че работата й ще отвори стари рани и може да накара заподозрените да извършат нови престъпления.

ХЕЙВЪН – СЕЗОН II, ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК В 21:00 ЧАСА

Този научно-фантастичен сериал се базира на новелата на Стивън Кинг „Колорадеца“. Действието се развива в малко градче в щата Мейн, наречено Хейвън, където прокълнати хора се опитват да водят нормален живот в заточение. Когато проклятията им започват да се завръщат, агентът от ФБР Одри Паркър е изпратена в градчето да се опита да постави под контрол силите и да разгадае тайните на градчето. В Сезон две Одри трябва не само да оглави борбата с нещастията, връхлитащи Хейвън, които продължават да бъдат разкривани във всеки епизод, но и да разреши най-предизвикателния случай в своята практика – тайната на собственото си изгубено минало.

ФИЛМОВИ ПРЕМИЕРИ

МИЛОСТ – ВТОРНИК, 7 ФЕВРУАРИ В 21:00 ЧАСА

Джери Райън е млад и успял автор на любовни романи, който не вярва в любовта, но печели милиони от нея. Той не се стреми да създаде законна връзка и има сериозни проблеми с общуването. Но, емоционалната му защита е пробита, когато среща волевата критичка Мърси, която променя не само отношението му към жените, но и отношението му към любовта. В ролята на Джери – Скот Каан.

ДА ВЪЗКРЕСИШ ОФЕЛИЯ – ВТОРНИК, 21 ФЕВРУАРИ В 21:00 ЧАСА

В “Да възкресиш Офелия” сестрите Мари и Льо Ан винаги са разчитали една на друга в житейските предизвикателства. Но, повече от всякога те разбират, че имат нужда от взаимната си подкрепа, когато им се налага да преодоляват сложните отношения при възпитанието на дъщерите си – тийнейджърки. Дъщерята на Мари – 17-годишната Елизабет има живот като на картинка, и наглед съвършен приятел. В същото време Льо Ан възпитава сама 16-годишната Кели и трудно се справя с проблемите, които дъщеря й има с момчетата, приятелите си и училището. Когато Кели започва да подозира, че може би Елизабет е малтретирана от приятеля си, никой не й вярва. Но, след като Елизабет попада в болница, невероятните подозрения на Кели помагат на Мари да даде на Елизабет необходимия кураж да прекъсне тази връзка на насилие.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2012 г.