Ана Виси и Дейв Стюарт „маат“ кебапчета в центъра на София

Ана Виси и Дейв Стюарт от Юритмикс хапват  наши (скромни) гозби

Двете световноизвестни звезди, които тази неделя участваха в концерта при раздаването на първите Балканските музикални награди на площад Батенберг в София, уважиха поканата за вечеря на верига-ресторанти „При Яфата”.

Гръцката легенда и нейният колега успяха да намерят време малко преди полунощ предишния ден, като пристигнаха с лимузина в популярния столичен ресторант.

Двамата се настаниха на специално подготвената за тях маса под звуците на традиционна българска музика. Ана Виси и Дейв Стюарт бяха придружавани от общо 11 човека антураж и приятели. С тях се забавляваше и Ненчо Касъмов, собственикът на музикална компания Диапазон рекърдс, която е инициатор на наградите.

По предварителна  програма звездните гости трябвало да бъдат изкушени с изискано меню, което включвало – салата с пушена сьомга, свинско филе с каперси, пълнено пилешко филе с ябълка и сос от синьо сирене, мариновани вратни пържоли на барбекю и хайдушки шашлици.

От управата на заведението обаче останали изненадани, когато популярните изпълнители предпочели далеч по-скромна вечеря.

Гръцката поп икона и Дейв Стюарт си поръчали пилешки пържоли, кюфтета, кебабчета, шопска салата и пържени картофки. Те останали възхитени от българската лютеница, топеница и катък.

За десерт опитали бабиния крем с кармелизиран ананас и дори поискали рецептата му. Вечерята поляли обилно с българско червено и бяло вино.

Anna Vissi feat. Dave Stewart – Leap Of Faith @ Balkanika Music Awards 2010

Anna Vissi – Dave Stewart Наградите на Балканика Тв (Sweet Dreams)

Коментари (0)

Публикувано в на 17 май 2010 г.