Ана Грейс от „Ян Ван Дал“ жъне огромни успехи, вече сама

Дебютният сингъл на Ана Грейс покори американския чарт!

Бившата вокалистка на проекта “Ян Ван Дал” застана под номер едно в денс чарта на “Билборд” с парчето си You Make Me Feel

Дебютният сингъл на Ана Грейс – You Make Me Feel оглави новото издание на US Dance Airplay класацията на американското издание “Билборд”. Чартът се изготвя на база ротация от Nielsen Music Control (които от няколко месеца изготвят и официалната класация в България), което означава, че песента е най-въртяното денс изпълнение в САЩ. У нас, You Make Me Feel попадна под номер 1 в траклиста на новата суперкомпилация Tuning Hitz 2.

След големия си успех на международната сцена с “Ян Ван Дал”, певицата и фронтдама на проекта – Анеми Коенен, е готова да разкрие истинската си същност. С новото си име – Ана Грейс, тя започна своето повторно приключение в света на музиката и се надява на не по-малко успешна солова кариера.

Първият сингъл на един от най-разпознаваемите гласове на денс сцената се нарича You Make Me Feel и стартира повече от добре, влизайки в топ 20 на чартовете на почти всички клубни и диджей класации в Европа. Последва топ 10 дебют в радио- и тв подредбите на Стария континент, който сега бе възнаграден и с първото място в официалния денс чарт в САЩ.

Парчето You Make Me Feel е написано с помощта на големия диджей Питър Лъц и е едно от най-горещите вокални денс изпълнения напоследък. Саундът на парчето е изключително модерен, като впечатление правят актуалните електро елементи, подходящи както за радио- и тв ефира, така и за хаус клубовете.

“По времето на “Ян Ван Дал” пишех текстове и композирах изключително много парчета, които завинаги ще останат част от мен. Сега, като Ана Грейс искам да развия стила и да бъда част от актуалната клубна сцена”, споделя певицата.

Тя изглежда изключително развълнувана от суперсупешния старт на самостоятелната си кариера, и казва, че сякаш започва от нулата – с ново име, нов саунд, нова музикална компания.

“Бъдещето изглежда вълнуващо и съм доволна от доброто начало. “Ян Ван Дал” бе проект, сега аз съм в центъра на всичко, аз избирам музиката, стила, имиджа си”, казва още тя.

Като част от “Ян Ван Дал” Ана Грейс има изключително богат опит – големите хитове на проекта като Castles in the sky, Try, Reason, Will I?, Inspiration и други, са регистрирали над 4 млн. продадени копия в целия свят. Дебютният й сингъл You Make Me Feel бе включен и в чисто новата хитова компилация Tuning Hitz 2, която е издадена на музикалния пазар у нас от “Ка Мюзик Плюс”.

Видеото към You Make Me Feel можете да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=eC_I_eFvquU

Легален даунлоуд на сингъла от Mp3.bg: http://www.mp3.bg/artist/1042/Anna%20Grace

Всичко за Ана Грейс на: http://www.annagrace.eu/

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2008 г.