AMBER Alert – как Фейсбук издирва изчезнали деца

Как една система може да подпомага издирването на изчезнали деца – ексклузивно интервю с директора по сигурността във Facebook Емили Вачър, тази събота в UpDate по Bloomberg TV Bulgaria

На 3 януари UpDate ще ви запознае със системата AMBER Alert, която цели да подпомага издирването на изчезнали деца. В екслузивно интервю за технологичното предаване директорът по сигурността във Facebook Емили Вачър ще разясни на зрителите как работи иновативната система и по какъв начин протича нейното въвеждане в България – тази събота в 19,30 часа.

В неделя, 4 януари, водещите на UpDate Бойчо Попов и Елена Кирилова ще представят компанията Leanplum, създадена да разшири мащаба на мобилния маркетинг на взаимоотношенията и да спомогне получаването на релевантни рекламни съобщения от потребителите. Неделното издание на предаването ще запознае зрителите и с един от най-иновативните телевизори в света – BeoVision Eclipse на датската компания Bang&Olufsen.

Гледайте тези и още интересни иновации от технологичния свят в предаването UpDate, тази събота и неделя от 19,30 часа по Bloomberg TV Bulgaria.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 2 февруари 2018 г.