„Аманда О“ – сериал с невероятен сюжет започва по „Евроком“

АМАНДА О
Тв сериал, Аржентина, 19 еп., 2008 г.
От 12 октомври всеки делничен ден от 20:30 часа
В гл. роли : Наталия Орейро, Лусиано Кастро
Режисьор : Игнасио Лекуона

Аманда О (Наталия Орейро) е международна поп певица, актриса и телевизионна звезда, непрекъснато в центъра на вниманието на медиите и феновете. Самовлюбена и егоцентрична, Аманда се интересува единствено от имиджа си, заснемайки всяко свое движение с личната си камера. Ала точно когато е на върха на успеха, тя става жертва на скалъпено обвинение, че е крадла! Обсадена от репортери насред церемонията по поредното й награждаване, Аманда тръгва да бяга с единствената мисъл – че би искала да бъде друг човек.

На другия ден звездата се събужда на непознато място, цялата в синини … От рекламното пано на последния й хитов сериал я гледа друго лице …. Напразно Аманда се опитва да влезе в дома си: никой, дори собственият й съпруг, не я познава… Една непозната е откраднала самоличността й, славата и кариерата й …От този момент животът й се променя напълно.

Тайнственият Данте (Лусиано Кастро) се превръща в неин спасител, а в отношенията им се преплитат любовта и омразата. Твърдо решена да си върне живота и личността, Аманда ще използва целия си талант и умения, за да привлече отново вниманието на феновете, като слага свои клипове в нета. Аманда ще трябва да води дълга и отчаяна борба, за да си възвърне отнетата самоличност и славата, и това ще я промени изцяло…

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.