Алчни жени избиват мъже по Zon Reality с онлайн видео и снимки

Алчни жени избиват мъже по Zon Reality

Акценти в програма на Zone Reality за февруари 2012

НОВ СЕЗОН: Съдебни медици – 10 сезон (Medical Detectives)
От 1 февруари, всеки делничен ден, 22:00

„Съдебни медици“ се завръща с новия си десети сезон, в чийто фокус попадат интригуващи случаи на убийства и тяхното разследване и разрешаване чрез новаторски научни методи.

Сред мистериите е и случаят с къща, обхваната от пламъци в една студена зимна вечер, което води до фатални последствия. Единственият оцелял смята, че причината е в газова печка, но доказателствата на мястото на злощастното събитие не са в подкрепа на тази версия. Дали с намесата на известен пожарникар водещ разследвания, ще успеят да открият виновника за този опустошителен пожар?

В следващите епизоди на поредицата зрителите ще се срещнат с двама съпрузи, които се отправят на пътешествие до Флорида, за да избягат от зимния студ, но се случва нещастие и жената изчезва безследно. Полицията претърсва всяка част от острова, но намира единствено сандал. Дали той принадлежи на изчезналата жена? След известно време са открити два важни видео клипа, които навеждат следователите на мисълта, че може би търсят убиец, а не изчезнал човек.

НОВ СЕЗОН: Кой мислиш, че си? (Who Do You Think You Are?)
От 4 февруари, всеки уикенд, 10:20, 15:20 и 19:30

Номинираната за награда БАФТА британска поредица „Кой мислиш, че си?“ се завръща с премиерата на осмия си сезон. Този вдъхновяващ и информативен реалити сериал пренася зрителите в миналото, поемайки на съкровено пътуване с популярни личности и споделяйки техните емоции и изненада, когато откриват фактите и случките, залегнали в основата на семейната им история.

Всеки епизод проследява емблематична знаменитост от света на спорта, изкуството или литературата, а тя/той разкрива истории за героизъм, трагедии, любов и предателство. Докато известните участници обикалят света, откривайки истини за родословието си, предаването връща зрителите назад във времето, за да покаже как историческите събития са оформили света, който ни заобикаля.

В най-новия сезон Дж. К. Роулинг (на снимката), Емилия Фокс, Трейси Емин и Себастиан Коу са сред знаменитите лица, които ще правят генеалогични изследвания и ще разнищват истории от миналото на семействата си, което ще им помогне да научат повече за самите себе си.

Във втори епизод Дж. К. Роулинг прави една от малкото си телевизионни появи и започва разследване на френските си корени. Тя винаги се е вълнувала от френското потекло на майка си, но знае твърде малко за него. Разказвайки за смъртта й, Роулинг споделя съжалението си, че не е доживяла да види нейния успех с книгите за Хари Потър. Търсенето на Джо започва в Единбург, след това я отвежда до „The Savoy“ в Лондон, а по-късно – до някогашните кървави бойни полета и малките улички в Париж.
Гледайте вълнуващия и увлекателен нов сезон на хитовата поредица всяка събота и неделя.

ПРЕМИЕРА: Полиция се отзовава (Police Ten 7)
От 13 февруари, всеки делничен ден, 10:45 и 20:20

Тази изключителна реалити поредица предлага ексклузивен достъп до драматичната работа на новозеландската полиция и показва отблизо как се бори с престъпността. Предаването заснема полицията из цялата страна, проследявайки изпълнение на съдебни заповеди, детективи, наркоотдели, патрули на магистрали, ударни екипи и операции по издирване и спасяване. Тъй като се извършват множество престъпления, екшънът и силните усещания са гарантирани, както и най-странните и интересни телевизионни герои.

ПРЕМИЕРА: Доста опасни – 1 и 2 сезон (Pretty Dangerous)
Двойни епизоди – от 20 февруари, всеки делничен ден, 22:50

Това ново заглавие в програмата на Zone Reality представя истински истории за някои от най-жестоките престъпления в САЩ. Във всеки случай извършителят е жена, водена от желание за отмъщение, от отчаяние и жажда за пари или поддаваща се на някакви наклонности.

Поредицата започва с историята на Трейси Сарджънт – красива мошеничка и бивша компаньонка, която срещнала половинката си, когато измъкнала 100 000 долара от него. Въпреки че може би я е обичал, накрая той свидетелства срещу нея и тя е осъдена за престъпленията си.

В следващия епизод ще се запознаете със Синтия Филипс, вдовица, страдаща от психическо разстройство, която убила няколко свои съпрузи, изгорила къщите им и прибрала парите от застраховките, преди да бъде хваната за едно от убийствата.

В трети епизод ще се запознаем с още една сребролюбива убийца на съпрузи – Дела Данте Суториъс. Тя причинява смъртта на петима мъже преди да бъде заловена. Шести епизод ни среща с фаталната жена Карън Нюъл, нимфоманка, която умело оплита своя предан любовник в мрежите си и го подтиква да убие съпруга й, за да получи застраховката.

Гледайте как експертите разкриват мотивите, престъпленията, прикритията и случилото се – всеки делничен ден от 22:50 по Zone Reality.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2012 г.