Алисия пее „Близо до мен“ от автора на „Курва“ – видео с онлайн видео и снимки

Алисия пее „Близо до мен“ от автора на „Курва“ – видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=HJSowxFc6Fc

Алисия е готова с новия си сингъл – “Близо до мен”. Песента е модерна и следва световните тенденции. Музиката е допълнена от любовен текст, дело на Йордан Ботев.

От пиар отдела на Ара мюзик не са уточнили кой е авторът на музиката, но в YouTube става ясно, че това е македонският композитор и певец Робърт Билбилов. Не знаем дали можем да го наречем „популярен”, предвид, че има към 1000 фена във Фейсбук. Именно там става ясно, че проектът от същия автор, излязъл преди „Близо до мен” на Алисия, се нарича „Курва” – в рап/хип-хоп стил! Можете да чуете тук и да разгледате Фейсбук профила на Робърт Билбилов тук.

Мнозина чалга фенове в интернет не ласкаят музиката към „Близо до мен” и са на мнение, че очевидно това лято Алисия няма да „избухне” с хитове като „Двойно повече” и” Щом ме забележиш”. Плюс е, че новата продукция не е типична чака-рака, дори има малко общо с поп-фолка. Самият автор Робърт Билбилов не е изкушен от „разюздания” жанр – твори поп и хип-хоп. Освен това, мнозина харесват новата видео продукция на екс-половинката на Валери Божинов. Така във VBOX7 „Близо до мен” събира 93% одобрение.

Видеото на “Близо до мен” e имиджово, не разказва история, но отвежда зрителя в изключително романтична обстановка, която размечтава. Алисия сменя четири визии, като изненадата за меломаните е превъплъщението й в индианка. Интересен е й контрастът, в който облечената в дълга червена рокля звезда на „Ара мюзик” язди расов черен жребец, а пък пременена в черно яхва червено Lamborghini. Всъщност яркото и тъмното вървят ръка за ръка в цялата лента, редуваща дневни и нощни кадри.  С тази концепция режисьорът на клипа Йордан Петков сякаш иска да ни каже, че всяко време в подходящо за любов.

“Близо до мен”  е в ефира на ФЕН ТВ.

 

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юли 2012 г.