Алисия: Пак съм тук, в прегръдките на Ники Михайлов! /видео/

 „Пак съм тук” – новогодишният подарък на Алисия към нейните фенове

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=dcmMinBRMbc

Алисия работи усилено и по празниците, за да направи подарък на феновете си за Новата година – дългоочакваното от тях видео към новия й сингъл.

Звездата на „Ара мюзик” винаги е демонстрирала голямо уважение към почитателите си, затова в средата на декември се допита до тях чрез Facebook с кой от два възможни текста да запише песента.

„От хилядите коментари, за които искрено благодаря на моите приятели в социалната мрежа, не можа да се открои ясен фаворит. Неизлезлият текст със заглавие „Добре дошла” обаче предизвика прекалено много драми. И затова, за да не ставам причина за нечии безсънни нощи, реших да клипирам „Пак съм тук”. Но като реверанс към всички, които харесаха повече другия вариант, записах и него и обещавам да го пусна след няколко дни”, коментира развоя на събитията певицата.

„Пак съм тук” е по музика на Николай Пашев и текст на Йордан Ботев. Режисьор на ефектната лента е Йордан Петков. Действието се развива на парти в къща. Настроението е на макс, танците – също. Алисия отново показва завидни денс умения и не отстъпва по нищо при изпълнението на хореографията на професионалистките от балет „Нова”. Изключително впечатляващи са и двамата близнаци от брейк бандата „Монстрайб”. И макар сред гостите да е пълно с млади и красиви хора, главната героиня пее на любимия си: „С устни върху теб и лек парфюм… пак съм тук… от онези целувки пазя си за теб…”,  защото в неговите прегръдки се чувства най-добре…

Феновете не пропускат да отбележат, че в част от кадрите се забелязват татуираните ръце на национала Боби Михайлов. Николета се събра след драма с Валери Божинов, дали не е ред същото да сторят и Алисия и Ники Михайлов?! Напомняме Ви, че по-рано през годината ПР-ката на Алисия и Ники обяви тяхната раздяла. По подозрение на мнозина обаче, това е било измама, за да ги оставят намира.

С визията си в този видеоклип Алисия отново се налага като модна законодателка. Прическата й е дело на Фифи от салон „Фетиш”, а гримът – на Кирил Чалъков. Оригиналното бижу на гърба на изпълнителката в началните сцени е от AMULET. А коженият елек, предизвикал толкова положителни коментари, е от ENIGMA Студио. Специалната фотосесия е реализирана от фотографа Теди Грозданов.

Гледайте „Пак съм тук” по Фен ТВ Full HD и в You Tube на интернет адрес: https://www.youtube.com/watch?v=dcmMinBRMbc

Коментари (0)

Публикувано в на 4 януари 2014 г.