Алисия копира „Море от любов“? Виж по Фен ТВ!

Алисия изненада фенка на бензиностанция

Добре знаем колко голямо и добро сърце има хит-изпълнителката Алисия. Преди няколко седмици певицата на „Ара мюзик“ отново зарадва свой фен, но този път по малко необичаен начин.

Северина Величкова е разведена майка с дете, която работи в известен строителен магазин към отдел „Градина“. Освен това се оказва, че е една от най-верните фенки на Алисия – слуша и живее с нейните песни почти непрекъснато. Неин колега праща писмо до „Ара мюзик“, в което разказва историята на Северина. Алисия решава да зарадва своята почитателка и заедно с екипа на „Ара мюзик“ и екипа на ФЕН ТВ организира специална изненада – да се срещне със Северина и да я направи съпричастна с живота на звездите като я заведе на последната си фотосесия за известна марка дрехи.

На Северина е казано, че трябва да направи проект за озеленяването на градинската част на къща около Перник и че трябва да се срещне с клиентите на крайпътна бензиностанция.

А как реагира младата майка, когато не клиент, а истинска звезда доближава колата й – можете да гледате тази събота от 13:30 и в неделя от 19:00 ч. в предаването „Зад кулисите“ по ФЕН ТВ, което сякаш доста заприлича на спряното „Море от любов“ по bTV!

Коментари (0)

Публикувано в на 9 май 2013 г.